reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć laseczki !!! :-):-):-)

Kochane bardzo sie za wami steskniłam, bardzo:tak:. Mój m zjechał na stałe,miesiąc urlopu sobie zrobił i od poniedziałku do pracy. Wiecie jak to jest, m w domu i niemiałam kurcze czasu by do was babeczki kuknąć, a pozatym chcieliśmy się sobą nacieszyć ;-):-D
Niewiem ale chyba nie dam rady nadrobić wszystkich zaległości:zawstydzona/y::no::baffled:, jak przegapiłam coś b.ważnego prosze poinformujcie mnie:tak:;-):-D
A tak wogule to pamiętacie mnie jeszcze???

Witam nowe mamusie:tak:

Tule Was koffane mocno i przesyłam buziaczki ;-)

reklama
agga no jasne, że pamiętamy :-). Witaj z powrotem :-). Mam nadzieję, że teraz częściej będziesz do Nas zaglądać :tak:.

Cześć laseczki !!! :-):-):-)

Kochane bardzo sie za wami steskniłam, bardzo:tak:. Mój m zjechał na stałe,miesiąc urlopu sobie zrobił i od poniedziałku do pracy. Wiecie jak to jest, m w domu i niemiałam kurcze czasu by do was babeczki kuknąć, a pozatym chcieliśmy się sobą nacieszyć ;-):-D
Niewiem ale chyba nie dam rady nadrobić wszystkich zaległości:zawstydzona/y::no::baffled:, jak przegapiłam coś b.ważnego prosze poinformujcie mnie:tak:;-):-D
A tak wogule to pamiętacie mnie jeszcze???

Witam nowe mamusie:tak:

Tule Was koffane mocno i przesyłam buziaczki ;-)

Agga kope lat:.. jak fajnie ze jestes. of kors pamietamy cie doskonale.:-):-):-):-):-):-)to wyslij swojego m wreszcie do pracy i pisz pisz pisz....

O 14 dzwonil M, czy o 16 wyjde z malym... Powiedzialam ze ok... Czekalam na niego 1,5 h ;)... jak zwykle sie nie zjawil ;)... "tatus" zakichany!!

Lepek mi peka dzisiaj... :-/.... zwariuje w koncu

Cara to nerwa miałas pewnie???? Kurcze jacy ci faceci są!!!!
Mój z kolei dzis 16 godzin w pracy wróci o 22 następnie jutro od 6-14 i jeszcze w ten sam dzień na 22 na nockę, praktycznie sie nie widujemy :(
Ale ktoś zarabiac musi :(

Nerwa? Poczatkowo tak :-/...Pozniej mnie rozbolala glowa i mialam cisnienie zabojcze - 96 / 63 :-/.... Potwornie niskie :-/

Witam się niedzielnie bardzo słonecznie:tak:, u nas piękna pogoda.
W ogóle nie miałam czasu wczoraj do was wpaść, ale obiecuję to nadrobić:-) w przyszłości

Dzien doberek!

Wpadam sie przywitac i zmykam odwalic jakies sprzatanko i musze do sklepu isc, bo chleba zabraklo :baffled:

Cara wspolczuje......czy ojcec Adasia ma sadownie przydzielone widzenia? Czy tak kiedy zadzwoni to ma?

Milego dzionka zycze :tak:

reklama
Do góry