reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia to u mnie to samo. Mało tego, przecież ma starszą siostrę i często Natalka chce się z nim pobawić,a on nie tylko bierze mnie za rękę i ciągnie do zabawy - uparciuch mały.

reklama
Moje Kuby też - widocznie Kubusie tak mają:-p

Hej witaj iwonko! No nasze kuby to nawet prawie w tym samym wieku:tak::-D

No czasem mozna.
Ja planuje mojego syna babci podrzucic bo wysiadam ostatnio.
24 h na dobe z nim, M pózno z pracy wraca a jak wraca to zmeczony, i ja wierze mu,ze zmęczony ale ja już wysiadam...
Do tego nawet do kibelka chodze z obstawą i prysznic tez biore z Małym bo jest mega wrzask pod łazienka:crazy:

bodzinko doskonały pomysł, musisz wypocząć! Mój właśnie zasnął ale juz rano zdążył mnie bardziej wymęczyć niż Bartuś:baffled:.

Witaj Kerry:-). Nie miałyśmy wcześniej okazji się poznać, ale tak jak pisałam dawno mnie tu nie było. Rzeczywiście nasi chłopcy w podobnym wieku:-p.Widze,że masz jeszcze 2-miesięcznego bąbelka,więc i obowiązków dwa razy więcej.

Witam:-)

Dopisuje sie do mam niepracujących:-) W sumie to nie jest zalezne ode mnie po prostu w mej małej mieścinie nie ma pracy:baffled: Lubie siedziec z dziećmi aczkolwiek fundusze dodatkowe by sie przydały:laugh2:

reklama
Do góry