reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się i ja
Historie dotyczące bankomatów boskie. Usmiałam się:-):-):-):-):-)
cara trzymam kciuki, żeby odnaleźli przyczynę złego snu Adasia
Miłego dzionka

reklama
Witam.
Oj nie było mnie tu bardzo bardzo dawno:sorry2:. Widzę wiele nowych mam - witam wszystkie,ale jest też wiele takich, które ( mam nadzieję) mnie pamiętają.;-)
Staram się was podczytywać - co prawda nie robię tego systematycznie:zawstydzona/y:, ale mniej więcej wiem co u was, na pisanie niestety brakuje mi czasu. Krótko co u mnie. Zaczął się nowy rok szkolny - Natalka ma tak pokręcony plan,ze katastrofa. Kuba rośnie i rozrabia na całego - mam wrażenie,że zaczyna przechodzić okres buntu 2-latka ( nie za wcześnie:confused:). W sumie to jest fajny tylko ma ciężką mowę i często chce nam coś powiedzieć my go nie rozumiemy i on się wkurza. Ze słów mówi np.; "babus" - autobus, "rrrrr" - samochód, "tata", "tala" - Natalia, "lila" - winda, "koki" - pies koleżanki wabi się rocky,"pa" - czyli papa i traktor, "ba" - czyli nie ma i jak coś upadnie to też "ba" tylko inna tonacja itp. w każdym razie nie za wiele. Nie moge się też doczekać na słowo "mama" - niby umie mówić,bo jak mu się dzieje jakaś krzywda to mówi,ale używa go bardzo rzadko,a jak jestem na przykład w kuchni i chce mnie zawołać to woła"baba":baffled::dry:. Ponadto w wakacje nauczylam go załatwiać sie na nocnik - z czego jestem bardzo zadowolona,bo pampersy zakładamy już tylko do snu:tak:. Poza tym nic nowego. Nadal nie pracuję,siedzę w domu. To tak w wielkim skrócie co u nas.

Bodzinka widziałam nowy suwaczek - trzymam kciuki:tak:

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie:-)

My juz po spacerku ;-)... Uzupelnilysmy z mama zapas kubkow bo wszystkie po koleji "gina" w rekach mojej babci :-/... Ostatnio zbila moj ulubiony ;-(

Iwona myślałam o Tobie ostatnio.
Na bunt dwulataka nie za wcześnie..I mój Lolo i Madzia Sikoreczki tez juz go przechodzą:-:)-(
Cara ja to kubkowa jestem, zbieram co tylko mi w ręce wpadnie.Na zły nastrój kubek do kolekcji:-D:-D

Iwona myślałam o Tobie ostatnio.
Na bunt dwulataka nie za wcześnie..I mój Lolo i Madzia Sikoreczki tez juz go przechodzą:-:)-(
Cara ja to kubkowa jestem, zbieram co tylko mi w ręce wpadnie.Na zły nastrój kubek do kolekcji:-D:-D

Ja też do klubu buntu dwulatka!!!! Ulubione słowo Kuby to: NIE!:crazy:

Macie rację: kubki dobre na wszystko!:tak::-D:-)

reklama
Bodzia to ja życzę i Tobie i Sikoreczce i sobie ,zeby im to szybko przeszło,bo zwariować można:crazy:
No czasem mozna.
Ja planuje mojego syna babci podrzucic bo wysiadam ostatnio.
24 h na dobe z nim, M pózno z pracy wraca a jak wraca to zmeczony, i ja wierze mu,ze zmęczony ale ja już wysiadam...
Do tego nawet do kibelka chodze z obstawą i prysznic tez biore z Małym bo jest mega wrzask pod łazienka:crazy:

Do góry