reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się i ja
Historie dotyczące bankomatów boskie. Usmiałam się:-):-):-):-):-)
cara trzymam kciuki, żeby odnaleźli przyczynę złego snu Adasia
Miłego dzionka

reklama
Witam.
Oj nie było mnie tu bardzo bardzo dawno:sorry2:. Widzę wiele nowych mam - witam wszystkie,ale jest też wiele takich, które ( mam nadzieję) mnie pamiętają.;-)
Staram się was podczytywać - co prawda nie robię tego systematycznie:zawstydzona/y:, ale mniej więcej wiem co u was, na pisanie niestety brakuje mi czasu. Krótko co u mnie. Zaczął się nowy rok szkolny - Natalka ma tak pokręcony plan,ze katastrofa. Kuba rośnie i rozrabia na całego - mam wrażenie,że zaczyna przechodzić okres buntu 2-latka ( nie za wcześnie:confused:). W sumie to jest fajny tylko ma ciężką mowę i często chce nam coś powiedzieć my go nie rozumiemy i on się wkurza. Ze słów mówi np.; "babus" - autobus, "rrrrr" - samochód, "tata", "tala" - Natalia, "lila" - winda, "koki" - pies koleżanki wabi się rocky,"pa" - czyli papa i traktor, "ba" - czyli nie ma i jak coś upadnie to też "ba" tylko inna tonacja itp. w każdym razie nie za wiele. Nie moge się też doczekać na słowo "mama" - niby umie mówić,bo jak mu się dzieje jakaś krzywda to mówi,ale używa go bardzo rzadko,a jak jestem na przykład w kuchni i chce mnie zawołać to woła"baba":baffled::dry:. Ponadto w wakacje nauczylam go załatwiać sie na nocnik - z czego jestem bardzo zadowolona,bo pampersy zakładamy już tylko do snu:tak:. Poza tym nic nowego. Nadal nie pracuję,siedzę w domu. To tak w wielkim skrócie co u nas.

Bodzinka widziałam nowy suwaczek - trzymam kciuki:tak:

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie:-)

My juz po spacerku ;-)... Uzupelnilysmy z mama zapas kubkow bo wszystkie po koleji "gina" w rekach mojej babci :-/... Ostatnio zbila moj ulubiony ;-(

Iwona myślałam o Tobie ostatnio.
Na bunt dwulataka nie za wcześnie..I mój Lolo i Madzia Sikoreczki tez juz go przechodzą:-:)-(
Cara ja to kubkowa jestem, zbieram co tylko mi w ręce wpadnie.Na zły nastrój kubek do kolekcji:-D:-D

Iwona myślałam o Tobie ostatnio.
Na bunt dwulataka nie za wcześnie..I mój Lolo i Madzia Sikoreczki tez juz go przechodzą:-:)-(
Cara ja to kubkowa jestem, zbieram co tylko mi w ręce wpadnie.Na zły nastrój kubek do kolekcji:-D:-D

Ja też do klubu buntu dwulatka!!!! Ulubione słowo Kuby to: NIE!:crazy:

Macie rację: kubki dobre na wszystko!:tak::-D:-)

reklama
Bodzia to ja życzę i Tobie i Sikoreczce i sobie ,zeby im to szybko przeszło,bo zwariować można:crazy:
No czasem mozna.
Ja planuje mojego syna babci podrzucic bo wysiadam ostatnio.
24 h na dobe z nim, M pózno z pracy wraca a jak wraca to zmeczony, i ja wierze mu,ze zmęczony ale ja już wysiadam...
Do tego nawet do kibelka chodze z obstawą i prysznic tez biore z Małym bo jest mega wrzask pod łazienka:crazy:

Do góry