reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Od wczoraj sie zastanawiam, czy niektorych ludzi sieja na polach ze taka glupota...

Stoje wczoraj przed bankomatem... Przedemna starsza pani, ubrana w obcisle leginsy, ktorka spodniczke i bluzke odslaniajaca brzuch i szpileczki Na bank jest starsza od mojej mamy...

Meczy sie przy tym bankomacie i meczy... W koncu jej znajoma mowi, zeby poprosila kogos o pomoc... Poszla do mnie
. Na wysietlaczu komunikat ze nie wyplaci kwoty mniejszej niz 50 zł (pewnie znowu ni bylo mniejszych banknotow)...

Pytam sie ile ona chce wyplacic...

25 zł... Mowie ze takiej kwoty bankomat nie wyplaci, to ta do mnie ze 35 :-/...Tlumacze ze bankomat wyplaca tylko kwoty w banknotach, wiec 5 zł nie wyplaci... Ta sie pyta czemu... Mowie ze skad ja mam wiedziec, i e moze wyplacic 50 zł tylko.... Ona ze tyle nie ma i poszla
Muslałam ze nie wytrzymam tam ze smiechu, tak samo ludzie za mna... Ta pani uchodzi w calym miescie za wielka damulke (nawet do kawiarni wejdzie ze swoim yorkiem

HAHAHAHAHA, no ja to się nasłuchałam co do bankomatów jak byłam na szkoleniach. Np ludzie mają ciekawe pomysły na problem zapamiętywania pinów do karty. Otóż jeden z klientów napisał sobie swój pin na ścianie banku koło bankomatu. Któregoś dnia wpada do banku, robi awanturę i krzyczy "Kto śmiał zamalować mój pin?". Okazało się, że bank akurat odnawiał budynek...;-)a facet miał oto pretensje:-D;-)

Albo babka której ukradli portfel miała pin napisany od razu obok swojej karty. Oczywiście była bardzo zdziwiona kiedy przyszła do banku a tu konto puściutkie...:baffled::crazy:

Ja miałam kiedyś klienta, który wrzeszczał na cały bank że mu bankomat kartę zjadł!. Jak potem się okazało wbił 3 razy błędnie pin no i wciągnęło kartę a zarzekał się że nie, że on tylko poprawnie wbijał. Potem sobie przypomniał i okazało się że to był pin do ... komórki;-)

reklama
Cara, może ta pani w kapuście urodzona :rofl2: Ale niezła, muszę przyznać, usmiałam się :-D:laugh2:

Oliwka jeszcze czasem sypia w dzień, ale wieczorem ją utłuc do spania to jest masakra :crazy:. Chodzi spać najwcześniej o 23, rano odsypia do conajmniej 10 :baffled: Wolałabym żeby szła spać o normalnej porze (np. najpóźniej o 21) i rano wstawała ok.8 lub najpóźniej o 9, bo tak to dość często mam przez nią dzień rozwalony.

Idę powoli spać, mój małż ogląda "Oszukać przeznaczenie", ja tego filmu nie trawię :baffled:

Ja myślę ze Oliwce unormuje się pora spania jak zacznie chodzić regularnie do przedszkola i trzeba będzie wcześniej wstawać:tak:. Idzie zima może wcześniejszy zmrok spowoduje że będzie wcześniej chodzić spać.:tak: Oby! tego życzę!!!!

Masz rację inna - film jest okropny!

Witam, zaraz idę po świeże pieczywo.Mniam.
A Widziałyście jaką liczbę miał mój ostatni post?;-) ;-)
Dibelską:-p:-p:-p
DZień Dobry
Z tymi pinami Kerry to dobre, uśmiałam się z rana..
No moje dziecko do niedawna i w nocy się budziło..
Teraz wstaje o 6, w dzień potrafi pospać i 3 h ale to od dnia zależy.I zazwyczaj między 20 a 21 śpi..Ale tez od dnia zależy, od ilosci atrakcji, i od tego ile spał w dzień.
Ale norma jest.
Ok.6 pobudka, między 9 a 11 śpi, chyba,że gdzieś idziemy to k.14, no i między 20 a 21 sen na noc.
Kąpiel k.19.

My znowu KOszmarna nocka :-/...

Niedlugo zaczne chodzic w zapalkach pod powiekami... Poprostu to co sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie :-/

Dzien dobry!

Ale sie usmialam czytajac te historie o bankomatach :-D:-D:-D

Cara a nie wydaje Ci sie, ze powinnas takie zachowanie Adasia skonsultowac z lekarzem :sorry2: przeciez nie tylko Ty jestes nie wyspana, on pewnie tez..... niewyspanie u dziecka powoduje, ze robi sie nerwowe, nerwy powoduja niespokojny sen i kolo sie zamyka :confused:

Nie pomysl sobie, ze ja sie madrze, ale dzieci w Adasia wieku raczej przesypiaja juz nocki, nooo moze budza sie raz, dwa, ale nie w takim natezeniu jak u Was. Wykonczycie sie.......

Trzymaj sie kobieto!

Aj myslisz ze nie bylismy? Ehhh maly ma przepisane leki na uspokojenie od neurologa :-/... Wszyscy zalamuja rece...

Dzisiaj dostalismy skierowanie na usg brzucha, moze to jest powod tych nocnych przebudzen

Aj myslisz ze nie bylismy? Ehhh maly ma przepisane leki na uspokojenie od neurologa :-/... Wszyscy zalamuja rece...

Dzisiaj dostalismy skierowanie na usg brzucha, moze to jest powod tych nocnych przebudzen

No to ja juz nie wiem co Ci radzic..... wspolczuje serdecznie, bo to mozna sie wykonczyc. Ale moze znajda w koncu przyczyne.... bo na pewno cos mu dokucza i stad to niespanie..... bidulek!

reklama
Witam Wszystkie Kobitki

Trochę mnie nie było ale myślę, że mnie jeszcze pamiętacie:tak::tak::tak:
Oczywiście nasmarowałyście tyle:szok::szok::szok: że nie jestem wstanie tego przeczytać, nawet nie będę próbować.
Mam nadzieję że u Was wszystkich, wszystko OK:-):-):-)

Do góry