reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Od wczoraj sie zastanawiam, czy niektorych ludzi sieja na polach ze taka glupota...

Stoje wczoraj przed bankomatem... Przedemna starsza pani, ubrana w obcisle leginsy, ktorka spodniczke i bluzke odslaniajaca brzuch i szpileczki Na bank jest starsza od mojej mamy...

Meczy sie przy tym bankomacie i meczy... W koncu jej znajoma mowi, zeby poprosila kogos o pomoc... Poszla do mnie
. Na wysietlaczu komunikat ze nie wyplaci kwoty mniejszej niz 50 zł (pewnie znowu ni bylo mniejszych banknotow)...

Pytam sie ile ona chce wyplacic...

25 zł... Mowie ze takiej kwoty bankomat nie wyplaci, to ta do mnie ze 35 :-/...Tlumacze ze bankomat wyplaca tylko kwoty w banknotach, wiec 5 zł nie wyplaci... Ta sie pyta czemu... Mowie ze skad ja mam wiedziec, i e moze wyplacic 50 zł tylko.... Ona ze tyle nie ma i poszla
Muslałam ze nie wytrzymam tam ze smiechu, tak samo ludzie za mna... Ta pani uchodzi w calym miescie za wielka damulke (nawet do kawiarni wejdzie ze swoim yorkiem
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Od wczoraj sie zastanawiam, czy niektorych ludzi sieja na polach ze taka glupota...

Stoje wczoraj przed bankomatem... Przedemna starsza pani, ubrana w obcisle leginsy, ktorka spodniczke i bluzke odslaniajaca brzuch i szpileczki Na bank jest starsza od mojej mamy...

Meczy sie przy tym bankomacie i meczy... W koncu jej znajoma mowi, zeby poprosila kogos o pomoc... Poszla do mnie
. Na wysietlaczu komunikat ze nie wyplaci kwoty mniejszej niz 50 zł (pewnie znowu ni bylo mniejszych banknotow)...

25 zł... Mowie ze takiej kwoty bankomat nie wyplaci, to ta do mnie ze 35 :-/...Tlumacze ze bankomat wyplaca tylko kwoty w banknotach, wiec 5 zł nie wyplaci... Ta sie pyta czemu... Mowie ze skad ja mam wiedziec, i e moze wyplacic 50 zł tylko.... Ona ze tyle nie ma i poszla
Muslałam ze nie wytrzymam tam ze smiechu, tak samo ludzie za mna... Ta pani uchodzi w calym miescie za wielka damulke (nawet do kawiarni wejdzie ze swoim yorkiem
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzien doberek!

:-D:-D:-D:-D:-D dobre, na prawde dobre :-D:-D:-D:-D

Milego dzionka wszystkim zycze :tak:

Dzien doberek

Dziewczynki dziekuje za trzymanie kciukaskow:tak::tak::tak:;-)Na pewno pomoga:-)
Jutro dam znac.

Cara-wspolczuje nocnego wstawania.Ja mam spiocha od maleńkosci:-DWiec tak naprawde niewiele wiem na temat nieprzespanych nocek ale wierze ze to nic ciekawego;-)
A z tym bankomatem to dobre.hihi:-D

Milego dzionka zycze wszystkim:-)

elmaluszek moj Jedrek to tez spioch.... tez nie znam nieprzespanych nocek :tak:i cale szczescie, bo ja tez pospac lubie :tak:

Wrocilismy z zakupow i spaceru i padam na twarz:tak:, a tu jeszcze sprzatanie mnie czeka. Dobrze, ze mam chociaz obiad z wczoraj dla chlopakow :tak:

Sewa-to my troche wspolnego mamy hehe ja tyz spac lubie no i zauwazylam ze jestes nocny marek jak ja:-D:-D:-DUsnac nigdy nie moge ale wstac rano tyz nie hehe.Ale moje dziecie sie ze mna integruje i spi do 9-10;-)

Sewa-to my troche wspolnego mamy hehe ja tyz spac lubie no i zauwazylam ze jestes nocny marek jak ja:-D:-D:-DUsnac nigdy nie moge ale wstac rano tyz nie hehe.Ale moje dziecie sie ze mna integruje i spi do 9-10;-)

Ja to nocny marek..... skowronek poranny nigdy ;-):tak::-D Jedrek czasami daje mi pospac do 9:00 najczesciej jednak mam pobudke o 8:00 w sumie to nie mam co narzekac :tak:

A pewno nie jest zle:-D.Amelce tez juz zdarza sie czasami wstac o 8 mysle ze bedzie to coraz czesciej ze wzgledu na jej wiek,że juz tyle snu nie potrzebuje.Ale drzemka popoludniowa zawsze 2-2.5 godzinki.A ja razem z nia jak wszystko zrobione:-D:-D

Jedrek do 2 lat sypial w dzien.... to byly piekne czasy :tak::tak::tak: tydzien po ukonczeniu 2 lat podziekowal za dzienne spanie :tak: takie zycie.......

reklama
Cara, może ta pani w kapuście urodzona :rofl2: Ale niezła, muszę przyznać, usmiałam się :-D:laugh2:

Oliwka jeszcze czasem sypia w dzień, ale wieczorem ją utłuc do spania to jest masakra :crazy:. Chodzi spać najwcześniej o 23, rano odsypia do conajmniej 10 :baffled: Wolałabym żeby szła spać o normalnej porze (np. najpóźniej o 21) i rano wstawała ok.8 lub najpóźniej o 9, bo tak to dość często mam przez nią dzień rozwalony.

Idę powoli spać, mój małż ogląda "Oszukać przeznaczenie", ja tego filmu nie trawię :baffled:

Do góry