reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana.Wczoraj nie mialam natchnienia pisac i tylko czytalam.
Aga to dobrze,ze cwiczenia sa oki i oby do przodu.Trzymaj sie cieplutko.
Cara rob to czego pragniesz,nic na sile nic dla nikogo.To twoje zycie a jak bedziesz sie zmuszac do czegos to bedziesz wyzywac sie i zloscic na innych a po co!
Elmaluszek to trzymamy kciuki aby bylo cacy i czekamy jutro nan wiesci od pediatry.
A te ktorych nie wymienilam sciskam mocno :-)

reklama
Dzioeń doberek
Vici masz dostęp do zamknietego.
Aga fajnie,ze wiczenia Ci się podobaja.
Cioekawe co z Iwoną i z Iwonką 2006:confused::confused:
Elmaluszek trzymam kciuki żeby wyniki były dobre.
Cara musisz zrobić tak,żeby było dobrze dla Ciebie i Adasia a nie dla Twoich rodziców.
To Twoje życie :tak::tak:

Dziekuje...
Jakos ich udobrucham...
Pojde do pracy i za nasteone studia bede placic sama, nie oni...

Padam dzisiaj na pyszczek... Mlody wstal o 3, i do 6 darl mi sie na lozku ;-/... Powoli acz skutecznie cierpliwosc mi sie konczy

Dziekuje...
Jakos ich udobrucham...
Pojde do pracy i za nasteone studia bede placic sama, nie oni...

Padam dzisiaj na pyszczek... Mlody wstal o 3, i do 6 darl mi sie na lozku ;-/... Powoli acz skutecznie cierpliwosc mi sie konczy
Dasz radę tylko teraz wybierz te które na prawdę Cię interesują,połóż się z Małym spać w ciągu dnia i więcej optmizmu Kochana
Sewa-dziekuje ze pytasz.Generalnie to czekam na wyniki moczu ktory oddalam w poniedzialek.W sobote w szpitalu wyszly nam leukocyty(na szczescie jeszcze niewielka ilosc)No i w czwartek mamy wizyte u pediatry to rowniez zaniose.Akcja "atak bolu" juz sie nie powtozyla.Podaje furagin.Dzidek bryka i zaczyna wiecej jesc wiec chyba idziemy do przodu.Choc teraz to ciezko wyczuc;-)
Tulaski dla choraska

Dasz radę tylko teraz wybierz te które na prawdę Cię interesują,połóż się z Małym spać w ciągu dnia i więcej optmizmu Kochana

Tulaski dla choraska

Ale on juz nie spi w dzien od dawna :(....

Podeślij mi adres na komórkę(numer znajdziesz na NK;-):tak:),bo wcięło mi,to z wrześniowym katalogiem wyślę:tak:.

Oki, ale najpierw musisz mnie przyjac do znajomych na nk :p, bo inaczej numeru nie widze

reklama
Od wczoraj sie zastanawiam, czy niektorych ludzi sieja na polach ze taka glupota...

Stoje wczoraj przed bankomatem... Przedemna starsza pani, ubrana w obcisle leginsy, ktorka spodniczke i bluzke odslaniajaca brzuch i szpileczki Na bank jest starsza od mojej mamy...

Meczy sie przy tym bankomacie i meczy... W koncu jej znajoma mowi, zeby poprosila kogos o pomoc... Poszla do mnie
. Na wysietlaczu komunikat ze nie wyplaci kwoty mniejszej niz 50 zł (pewnie znowu ni bylo mniejszych banknotow)...

Pytam sie ile ona chce wyplacic...

25 zł... Mowie ze takiej kwoty bankomat nie wyplaci, to ta do mnie ze 35 :-/...Tlumacze ze bankomat wyplaca tylko kwoty w banknotach, wiec 5 zł nie wyplaci... Ta sie pyta czemu... Mowie ze skad ja mam wiedziec, i e moze wyplacic 50 zł tylko.... Ona ze tyle nie ma i poszla
Muslałam ze nie wytrzymam tam ze smiechu, tak samo ludzie za mna... Ta pani uchodzi w calym miescie za wielka damulke (nawet do kawiarni wejdzie ze swoim yorkiem

Do góry