reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja zagladam nocnie :tak:

ozkane dzieki za kciukasy co do mojej diety :tak: przydadza sie :tak:

cara dobrze, ze choc czesc kasy przyslal :tak:

kerry dzieki za komplementy :zawstydzona/y: ale musze sie przyznac..... ta fota, ktora jest glowna to juz troche ma :sorry2: a pozostale foty to takie specjalne ustawiane, zeby sadelka nie bylo widac ;-):tak::-D

Dobrej nocy Wam zycze :tak:

reklama
To ja też dizś dobranocki powiem, może mi się uda jutro troszkę więcej popisac;-) Mam nadzieję że się Madziula przyzwyczai do braku Adrianka:sorry2:

Dzień dobry!!
I znowu ja rozpoczynam dzionek,ale tak to już jest że spać nie mogę a Alunia kima w najlepsze więc pozostaje mi przy śniadanku zajrzeć na BB.

sikoreczka-Madzia z czasem na pewno przywyknie ale na razie to jej musisz brata zastąpić sama.

kerry-Kotek boski!!!

Do potem kobietki

Witam deszczowo.
Sikoreczka milego zastepowania i z czasem bedzie lepiej :-)
Kerry kotek 1 klasa,moja sunia nieraz tak ma :-)
U nas pada i chyba dzionek w domu sie zapowiada jak narazie.A jeszcze do tego maly wstal o 6

Witam kobitki
Mnie się dzisiaj udało PPD zrobić bo Olcia o 9 wstała.Niestety flikająca, więc syropek jej zapodałam.
Miłego dzionka dziewczynki

reklama
Cara dobrze, że chociaż trochę Ci przysłał

Pewnie ;-) Bylo na najwazniejsze zakupy dla malego :-)

Cara masz bardzo ładną fotkę w podpisie i uroczego syneczka:tak:. Z tego co piszesz teraz to masz chyba trudną sytuację:baffled:. Jesteś samotną mamusią? Przepraszam że tak pytam ale no nie wiem jak to wytłumaczyć mam wrażenie że skądś cię znam...

Ja samotna juz od marca... Chociaz moze i juz od 2 lat.... Ten mojnigdy sie nie spisywal, ani w zwiazku, ani jako ojciec... Teraz mieszka z inna, a nam zatruwa zycie ciaglymi smsami ze teskni i jeszcze do nas wroci - pytanie tylko kto go przyjmie?!

cara dobrze, ze choc czesc kasy przyslal :tak:

No tez sie ciesze ;-)... W sumie pierwszy raz od roku zdarzyla sie taka sytuacja, zawsze puknt 5 kazdego miesiaca kasa byla :-/...

U nas ogolnie w nocy to lalo... A maly spal moze ze 4 h... Wygladam okropnie, glowa boli, oczy podkrazone. Nie wiem co sie z nim dzieje... Rzucal sie i jeczal w lozeczku... Co sie obudzil, to usypianie go trwalo godzine, spal 30 minut, i znowu wstawal i jeczal i plakal... Przeciez to zwariowac idzie...

Do góry