K
kerry1
Gość
Witajcie marta i cara. my się jeszcze nie znamy!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sewuś ściskam kciukasy ja przy wzroście 164 waże teraz 60 kgprzed ślubem 57ale nie wiem czy chcę wracać do tamtej wagi. teraz czuję sie ok a oponką pociążową mam zamiar się rozprawić ćwiczeniami ja na south beach byłam i bardzo szybko zjechałam z wagi bez zbędnych wyrzeczeńDziewczynki prosze trzymac za mnie kciuki, bo od dzis zaczynam diete.....
znam tę przypadłość też codziennie odkurzam bo mały raczkuje jak mała torpeda więc podłogi muszą być czyste i dywan tyżA ja codziennie musze odkurzac :-(ale juz sie przyzwyczailam chyba....
o co chodziczemu to tyle trwalustrujecie Sewę czy jaksewa a ty ndala bez dostępu na zamknięty?
Martunia kochana:-):-):-):-)Witam po dłuuuuuuuuugiej przerwie;-).
Morze nie wypaliło ale polowanie na dinozaury baaaaaardzo było udane.
Olek w przedszkolu,Jul śpi a ja do Was od koleżanki.
W sobotę był pogrzeb babci Mirka od strony mamy,miała 73 lata.
28-go mamy wesele u kuzynki ale na uaktualnienie suwaczka nie mam czasu,mam nadzieję,że wybaczycie Lachony koffane.;-).
3ta się.
Witajcie marta i cara. my się jeszcze nie znamy!:-)
Cara,Marta-rowniez sie witam cieplutko jako nowa.