reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
heloooooo
my po 1 dniu żłobka bo tylko na 4h go daje na oswojenie się
było dobrze nie beczał zjadł obiadek grzecznie
ale najlepiej było w prezedszkolu hehehhe zuza sie cieszyła że do przedszkolka przyszła a reszta dzieci z jej grupy prawie wszytskie płakały hehehheheh
tata dumnie zaprowadził córcie do przedszkola
o 15 idziemy ją odebrac zobaczymy co i jak było dalej:)
obiad wnet gotowy dzis chińszczyzna
pogoda piekna

a co do wagi to ja mam swoje urocze 150 teraz waże 56 więc jeszcze niby ze 3kg mi zostały z wagi przed 1 ciązy więc jest super nie ma co
ja tylko patrze na to co jem o sporo spacerków i pomaga

Cara Sewa ma rację. Naślij komornika
Agatulka gratki dla dziedziaczków

Za wszystkie dietujące trzymam kciuki, zycząc wytrwałości i osiągnięcia celu.
Ja prawie rok temu stosowałam dietę tzw. zdrową z serwisu Vitalia. Miałam rozpisane codzienne posiłki wraz ze sposobem przyrządzania potraw. Schudłam prawie 5 kg w ciągu półtora miesiąca, a jedzenia było tyle, że czasem omijałam posiłki. Potem przytyłam, ale nie był to efekt jojo, a przenosiny do Ankary, gdzie jada się na okrągło, a zwłaszcza wieczorami. Łaziliśmy w goście przez jakieś dwa miesiące, bo każdy chciał nas zobaczyć a tam zawsze pełne stoły i nie wypada odmówić. Więc przytyłam.
Ale udało mi się zgubić kilogramy prawdę mówiąc więcej się ruszając. I ćwiczyłam też na legmagic. teraz przy wzroście 162 mam 54 kg i nie martwi mnie to.

I tu sie mylisz :tak::tak: moja kolezanka raz nie dostala kasy poszla do komornika, zalozyl fundusz alimentacyjny i teraz kase ma co miesiac :tak:

Zartujesz?! Mnie poinformowano ze sprawe moge oddac dopiero po 60 dniach od dnia kiedy mialy wplynac pieniadze...
Sprawdzam stan konta co pol godziny, michal juz wsciekly dzwonil do mnie ze pieniadze juz powinny byc i ze moj bank jak zwykle jest do du...

reklama
Cara bo winny sie tlumaczy i trzymam kciuki za placenie terminowe
Agatulka to pieknie gratki wielkie:yes: i jaka niespodzianka brawo
Ozkane
bo zmiana klimatu i sposobu zywienia zawsze sie konczy wachaniem wagi :-/ Dobrze,ze to opanowalas :yes:

Do góry