reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sewa ja mleko mam ale po pampki musze isc bo ostal sie 1 dobrze,ze tylko do spania juz uzywamy.Bo tak to rano bym musiala leciec.
Agatulka powodzenia i moze bedzie dobrze z tym kursem a jak cos to zawsze mozna wyjsc:yes:

pujde dzis ma byc 2h szkolenie zobaczymy co i jak
do tajemniczego klienta sie oswoiłam w Bacie ale tam nam premei zabiuerali za nieformułkowa obsługe że tak powiem
tez na sali nei można było sie odzywać tylko poprawiać kartonki
zobaczymy w sumie to juz chyba mnei nic nie zaskoczy coraz czesciej słysze ze wyzysk jest wszędzie
na razie chce sie o cos zachaczyć
za jakiś czas mam próbowac do sklepu poleconego przez znajoma tam super płaca bez wysysku
oki lece do miłego

Anetko u Olci też była gorączka w nocy, a ostatnio katar. Ja na dwór wychodziłam, bo w dzień było ok
Agatulka powodzenia na szkoleniu i oby wszystko okazało sie w porządku
Miłego dnia

Uciekam, bo wyskoczyć muszę po coś na jutrzejszy obiadek :tak:. Córcia zażyczyła sobie rosół :-), więc jakbym mogła odmówić małej terrorystce :-D;-)

Witam pięknie. U nas cudne słoneczko:tak::-D ale podobno zbiera się na deszcz.

mam dzis 2h szkolenie i teraz mam doła co robic
ale chyba wypada iśc na te szkolenie
zobaczymy co sie okaze

Ja bym się wybrała chociazby z czystej ciekawości. Jeśli coś ci podpadnie to podziękuj im zanim oni Tobie podziękują.;-);-)

agalutka powodzenia :tak:

Martuchaa ja kiedys probowalam zyc wedlug ustalonego wczesniej planu. Sniadanko o tej, spacerek o tej, obiadek o tej..... nie dalo sie :no: Jedrek nie chcial, zyje sobie chlopak swoim zyciem i zadne plany mamusi go nie interesuja ;-):tak:

U mnie tez nie spisuje się ustalony rytm dnia, szczególnie teraz przy dwójeczce. jedynie staram się obiadek dawać kubusiowi o ustalonej porze, no i kąpiel, ale też nie codziennie. My często gdzieś wybywamy a to do rodziców a to do znajomych i wtedy wszystko jest zachwiane, ale za to moje dziecię jest elastyczne. I myślę że nie ma co się trzymać ściśle planu bo w razie W to maluszek nie poradzi sobie z nowościami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerry u nas tylko kapiel i spanko sa codziennie o tej samej godzinie :tak:

Dobra zmykam pod prysznic i na zakupki. Pojawie sie potem :tak:

Dzień dobry Babeczki:tak::tak::tak:

Od 7.00 żem na nogach więc zdarzyłam poprasować wczorajsze pranie (oj było tego trochę:szok:) odkurzyć mieszkanie i przygotować obiad :tak::tak::tak:
Do tego mam spokój bo mężuś z małą na dworze ale nie sam bo z mamuśką i Julką ( bratowa ją podrzuciła bo miała jakieś ważne sprawy do pozałatwiania):confused:

Jak miło jak można posiedzieć przed kompem bez gderania przy uchu:laugh2::laugh2::-p

reklama
Dzięki dziewczyny za pomoc.Teraz Alunia śpi ale jak tylko wstanie to z pewnością zaliczymy spacerek bo pogoda się poprawiła.

agatulka-powodzenia na kursie i pamiętaj jak tylko coś będzie ci podpadało to podziękuj i do domu.Życzę ci jednak żeby wszystko było OK.
U nas jest taki sklep ABC i tam jest taka rotacja pracowników że szok,przynajmniej dwa razy w miesiącu ktoś nowy jest,ale właściciel to kawał H***To tak na margiesie.

Moje dziecko wstało dziś o 8.00 co jej się nie zdarza.Na pewno temperatura ją w nocy wymęczyła.

Do góry