reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
a ja zaraz mykam na szkolenie do sklepiku z ciuszkami uzywanymi
no to 2 podejscie w tym tygodniu o pracę
może teraz się uda
na nogach od 6 30 bo Zuzi się spac odechciało
jestem zdeczko wypluta

reklama
agalutka powodzenia :tak:

Martuchaa ja kiedys probowalam zyc wedlug ustalonego wczesniej planu. Sniadanko o tej, spacerek o tej, obiadek o tej..... nie dalo sie :no: Jedrek nie chcial, zyje sobie chlopak swoim zyciem i zadne plany mamusi go nie interesuja ;-):tak:

Dzień dobry dziewczynki!
Madzia dziś wstała po 7 co mi wcale nie pasowało:no: A z tym zasypianiem to już po prostu przegina:baffled: Nie dośc że śpi w moim łóżku i że ja muszę leżec z nią to jeszcze ostatnio woła tatę do zasypiania:dry: Normalnie już mnie tym denerwuje:sorry2:
Anetko moja mała też gorączkowała przy zębolkach:sorry2: Buziaczki dla Aluni!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dober wszystkim
Aneta- unas rowniez objawy ząbkowania byly jak u Alusi.Temperatura dochodzila do 39 i to wszystko.Tylko u mnie leje i leje wiec nie pamietam czy bralam na dwor:-D

agatulko idź i zobacz, przecież zawsze możesz zrezygnować. Przepraszam jeżeli Cię nastraszyłam :sorry2:, ale chciałam Cię tylko ostrzec.

reklama
agalutka isc i zobaczysz zawsze mozesz.... jak Ci sie nie spodoba to odwrocisz sie na piecie i pojdziesz do domu :tak:

Musze isc na zakupy, bo mi mleka zabraklo :baffled: i jak ja popoludniowa kawke bez mleka walne ;-)

Do góry