no własnie Winka mi z ust wyjęła czekamy z transparentami koffanaNie mam dostepu :-(
reklama
I
iiwka
Gość
Cześć dziewczyny!Jak mnie tu dawno nie było,chyba od czasu jak Marty nie ma.
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.Widzę że nowe mamuśki są z nami.
Kacper rośnie,M w wojsku,sprawa z mieszkaniem przedłuża się okropnie...achhh szkoda gadać.
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.Widzę że nowe mamuśki są z nami.
Kacper rośnie,M w wojsku,sprawa z mieszkaniem przedłuża się okropnie...achhh szkoda gadać.
Anetka obowiązują stroje galowe, i czerwone goździki w klapieA jak trzeba się ubrać?Na galowo?
Iiwkaaaaaaaaaa ło matko ale Cię nie było Jak Kacperek i co z tym mieszkaniem, pisz szybko
I
iiwka
Gość
Kacper rośnie,piszczy i marudzi... Rany,sił mi już do niego brakuje.
Jeśli chodzi o mieszkanie to też nie tak szybko się przeniesiemy,może w grudniu najszybciej:-confused:jak nie później.Ciągle nie ma kogoś tam by te papiery złożyć...A tam szkoda słów.
Myślę sobie o następnym dzidziusiu,ale to pewnie też nie tak hoppp bo jestem po zastrzyku,a jak się chce to nic z tego nie wychodzi...
Jeśli chodzi o mieszkanie to też nie tak szybko się przeniesiemy,może w grudniu najszybciej:-confused:jak nie później.Ciągle nie ma kogoś tam by te papiery złożyć...A tam szkoda słów.
Myślę sobie o następnym dzidziusiu,ale to pewnie też nie tak hoppp bo jestem po zastrzyku,a jak się chce to nic z tego nie wychodzi...
sewa
mamuśka ;-)
Madzka stroje galowe trzeba wlozyc ;-)
Dobrze, ze mnie uprzedzilas bo bym w spodniach i wyciagnietym podkoszulku podomowym przyszla
A tak to gwozdzika przybije i bedzie git
iiwka witaj. Trzymam kciuki za pozytywne pozalatwianie wszystkich spraw
Winka milego spacerku
Dobrze, ze mnie uprzedzilas bo bym w spodniach i wyciagnietym podkoszulku podomowym przyszla
A tak to gwozdzika przybije i bedzie git
iiwka witaj. Trzymam kciuki za pozytywne pozalatwianie wszystkich spraw
Winka milego spacerku
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Maly spi i mi sie przysnelo :-)Dobrze,ze wszystko w domku gotowe hehhe.Ide kawe zrobic i poczytac na BB co sie dzieje :-)
Podziel się: