reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
My wlasnie po spacerku i zakupach ale goracTeraz tylko odliczam czas kiedy maly sie zmeczy i pojdzie spac bo i ja padam przez @ buuuuuuuuuuuuuuu
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie
wróciłam odpykałam 2h
hmm nie wiem co robić ale niby od poniedziałku ide tam
godziny mi mało pasują bo do 19 jest otwarte
płącą grosze więc dlatego się ludzie wymieniają
no praca no nic trudnego i cięzkiego bo odwieszać ciuszki dbac o jako taki porządek i rano sie zawsze ubiera manekiny w co innego
przetestuje ich chyba z tydzień i zobaczymy
wróciłam odpykałam 2h
hmm nie wiem co robić ale niby od poniedziałku ide tam
godziny mi mało pasują bo do 19 jest otwarte
płącą grosze więc dlatego się ludzie wymieniają
no praca no nic trudnego i cięzkiego bo odwieszać ciuszki dbac o jako taki porządek i rano sie zawsze ubiera manekiny w co innego
przetestuje ich chyba z tydzień i zobaczymy
sewa
mamuśka ;-)
My wrocilismy z zakupow, przy okazji zaliczylismy plac zabaw. Jedrek sie wyszalal z dziecmi, ja zmarzlam jak tak siedzialm na lawce. Teraz maly wcina ja pije goraca herbate i zastanawiam sie za co sie zabrac.... bo troche robotki mam, ale mega lenia tez
agalutka sprobowac mozesz..... jak Ci sie nie spodoba to odejsc tez mozesz.... jak znam zycie nikt od razu z Toba umowy podpisywac nie bedzie
Vici podsylaj mi tu zaraz tego ciepelka od siebie ;-)
aluska faj nie, ze masz troszke spokoju
agalutka sprobowac mozesz..... jak Ci sie nie spodoba to odejsc tez mozesz.... jak znam zycie nikt od razu z Toba umowy podpisywac nie bedzie
Vici podsylaj mi tu zaraz tego ciepelka od siebie ;-)
aluska faj nie, ze masz troszke spokoju
sewa
mamuśka ;-)
Oj, ja też mam lenia, ale u mnie to nie nowość . Trza się za coś wziąć, a tu... dupa . No i spać mi się potwornie chce, a dziś jakoś na kawę nie mam ochoty patrzeć .
Ja na kawe patrzec nie moglam jak w ciazy bylam ;-) ja kawosz pierwsza klasa nie moglam zniesc jej zapachu
Winka ;-) moze cos tego ;-)
sewa
mamuśka ;-)
Sewaaaaa, kiedy do nas na zamknięcie wpadniesz bo mi tam Ciebie brak
Nie mam dostepu :-(
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Hehe, nic z tego :-)Ja na kawe patrzec nie moglam jak w ciazy bylam ;-) ja kawosz pierwsza klasa nie moglam zniesc jej zapachu
Winka ;-) moze cos tego ;-)
A co do dostępu, to Bodzia już napisała gdzie trzeba :-), więc trza czekać.
Podziel się: