reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Właśnie szczęśliwie wróciliśmy do domku, oczywiście parę godzin wcześniej no ale ja dopiero teraz wolna i nadrabiam dzisiejszy dzień na BB.:-)
Alez się porobiło... żeby trzy razy próbować i trzy razy zostać zdemaskowanym, albo ona jest tak głupia albo tak przebiegła:baffled: bo zamieszania wokół siebie narobiła że hohohoho a na tym jej zależało przecież: na zainteresowaniu.
wiecie co mnie najbardziej zbulwersowało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ta wymyślona choroba! Jak można wymyślać historię o takiej poważnej chorobie swojego własnego dziecka!!! Jeju to my tu drżymy kiedy maluszek ma gorączkę po szczepieniu a ta tu takie coś. TFU TFU TFU.:no::wściekła/y::no:No dobra już sie uspokajam... Faktem jest, że ja się nie spodziewałam czegoś takiego na forum i też jestem zaskoczona, że ostatnio tyle przypadków. Dziewczyny na majówkach też miały taką historię z pewną dziewczyną. Ona podobnie jak tu rzucała się kiedy dziewczyny ją ignorowały, łącznie z wyzwiskami, a potem przepraszała. Więc to jest już czwarty znany mi przypadek. BRRRRRR

Elmaluszek nie wiedziałam że w Anglii tak kiepsko z tymi lekarzami. Przecież to bogaty kraj.:szok: No ale cóz że mają aparaturę skoro specjaliści nie wiedzą jak interpretować wyniki. Ale mam nadzieję że z twoją malutką będzie dobrze. Musi być!!!!:-)

To do jutra! do lepszego jutra!!! a pojutrze do RABKI!!!! Jak ja się cieszę!:-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i maz mi kompa zajal :baffled: dopiero mnie dopuscil ;-)

Dziewczyny kawaly swietne :-D:-D:-D:-D

kerry ale Ci fajnie z tym wyjazdem do Rabki :tak: zazdroszcze :zawstydzona/y:

elmaluszek w Londynie jest polska przychodnia jak wklepiesz w wyszukiwarke to znajdziesz i wszystkiego sie dowiesz :tak:

sikoreczka jak Madzia, mam nadzieje, ze juz smacznie spi :tak:

zagladayn1.gif
rozgladam sie nie ma nikogo to i ja zmykam spac:tak: Dobranoc!

A tu prosze bardzo po dniu pelnym wrazen na poprawe humorku

MODLITWA MEZCZYZNY

"BOZE DROGI" prosze Cie......
Chodzę codziennie do pracy i wytrzymuję tam 8 godzin, podczas gdy żona siedzi sobie w domu. Chcę, żeby wiedziała, co musze znosić, więc proszę Cię, pozwól, by jej ciało stało się moim na jeden dzień. Amen.
Bóg w swej nieskończonej mądrości spełnił prośbę mężczyzny.
Następnego ranka mężczyzna obudził się jako kobieta. Wstał, szybko przygotował śniadanie dla swej drugiej połówki, obudził dzieci, przygotował im ubrania do szkoły, dał im śniadanie, zapakował drugie śniadanie dla nich i odwiózł je autem do szkoły. Poszedł do domu, zebrał rzeczy do prania i nastawił je, poszedł do banku, aby wpłacić pieniądze. Poszedł na bazarek po zakupy, potem do domu, rozpakował zakupy, zapłacił rachunki i wpisał je do książki rachunkowej. Wyczyścił kuwetę kota i wykąpał psa. Była już 1,więc spieszył się, by pościelić łóżka, powiesić pranie, wytrzeć kurze, zamieść i wytrzeć podłogę w kuchni. Poszedł do szkoły, by odebrać dzieci, a w drodze powrotnej rozmawiał z nimi. Przygotował im mleko i herbatniki i dopilnował, aby odrobiły lekcje. Potem wyjął deskę do prasowania i prasując oglądał telewizję.
O 16.30 zaczął obierać ziemniaki i warzywa na sałatkę i przygotował kotlety schabowe. Po kolacji posprzątał w kuchni, nastawił zmywarkę, poskładał pranie, wykąpał dzieci i położył je do łóżka. O 21.00 był już zmęczony a ponieważ jego codzienne obowiązki jaszcze się nie skończyły, poszedł do łóżka, gdzie odbył stosunek zanim zdążył zaprotestować.
Następnego ranka, gdy tylko się obudził ukląkł koło łóżka i powiedział: ?Boże nie wiem, co ja sobie wyobrażałem. Jakże się myliłem zazdroszcząc mojej żonie, że może cały dzień być w domu. Proszę, bardzo Cię proszę, czy mógłbyś to wszystko przywrócić tak jak było?'
Bóg w swej nieskończonej mądrości odpowiedział:
,,Mój synu, widzę, że czegoś się nauczyłeś i bardzo chętnie bym to wszystko zamienił, tak jak było, ale musisz poczekać dziewięć miesięcy. Wczoraj w nocy zaszedłeś w ciążę
Super!!

Dzień dobry!!!
Ja dzisiaj od 6.00 na nogach,Alunia jeszcze smacznie śpi.Dzisiaj w nocy miała gorączkę 38.6 dostała syropek na zbicie i na razie śpi a gorączka poszła precz.
Dziewczyny tak się zastanawiam czy to może być od zębów bo ona raczej zdrowa jest.Tylko dziwi mnie to trochę że jest temperatura tylko w nocy.Aha i mam pytanie czy w związku z tą temperaturą mogę z nią na powietrze wyjść czy lepiej w domu zostać.Chociaż z drugiej strony to od połowy nocy tej temperatury nie ma,ale sama już nie wiem co robić.Poradźcie coś.

Witam ,wczoraj padlam nawet nie wiem kiedy.Maly jeszcze spi ale i ja sie chba poloze na chwile bo jakas niedospana jestem.
Aneta jak dla mnie to moze byc od zebow,Victor tez tylko noca mial.A co do wyjscia to jesli mala nie wyglada na chora znaczy jest wesola,pelna sil i je jak zawsze to wyaje mi sie,ze spokojnie wyjsc mozecie.Ale niech ktos jeszcze cos napisze na ten temat dla pewnosci:-) bo co kilka opini to nie jedna

Witam ,wczoraj padlam nawet nie wiem kiedy.Maly jeszcze spi ale i ja sie chba poloze na chwile bo jakas niedospana jestem.
Aneta jak dla mnie to moze byc od zebow,Victor tez tylko noca mial.A co do wyjscia to jesli mala nie wyglada na chora znaczy jest wesola,pelna sil i je jak zawsze to wyaje mi sie,ze spokojnie wyjsc mozecie.Ale niech ktos jeszcze cos napisze na ten temat dla pewnosci:-) bo co kilka opini to nie jedna
Dzięki!!Tak właśnie myslałam ale poczekam jeszcze na inne opinie.
Zresztą u nas dzisiaj taka pogoda że nie wiem czy się w ogóle gdzieś wybiorę,no chyba że przestanie padać.

Ostatnia edycja:
Witam!

aneta ja mam takie samo zdanie jak Vici :tak: jezeli temperatura nie wzrosnie, a mala bedzie wesola i zadowolona z zycia , no i oczywiscie, jezeli na dworze bedzie ladnie to ja bym wyszla. Ale decyzje oczywiscie zostawiam Tobie :tak:

Ja jak zwykle z rana przetracona. Musze zaczac wczesniej chodzic spac, bo sie w koncu wykoncze :confused: Jedrek oglada listonosza pata wcina sniadanko, a ja zaraz kawke bede pila, bo bez niej ani rusz.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

aneta temperatura to na pewno od ząbków. Moja młoda jako tako gorączki jak ząbkowała nie miała, ale jak zaczęły jej wychodzić trzonówki to :baffled::baffled::baffled:. W dzień temp. nic a nic, za to w nocy dochodziła nawet do 41 stopni :baffled::baffled::baffled:. Mówię Ci, masakra :baffled:. Do tego katar z nosa. Lekarka powiedziała, że to zęby, ale żeby katar mieć przy ząbkowaniu, to nie wiedziała. Ja właśnie wśród znajomych wywiady przeprowadziłam ;-) i u ich dzieciaków też przy ząbkowaniu katar się pojawiał, więc na przyszłość będę wiedzieć, że to nie choroba tylko ząbki też katar powodują :tak:.

reklama
hej dziewczyny!

ja rowniez witam sie z rana ale zaraz zmykam bo mamy od dzisdzien z planem:-)zobaczymy jak pojdzie:sorry2:

takze zycze milego dnia a kawyly swietne, ten pierwszy czytalam ostatnio na styczniowkach i tez padlam ze smiechu:-D:-D:-D

Do góry