reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczynki
Kerry tulaski dla synusia
Bodzia ty chyba w nocy PPD robisz, bo od rana masz już wszystko zrobione:-)
Miłego spacerku kobitki
a wszystkim miłego dzionka
Nie ja wstaje o szlonej 6 rano..
I akutar mam czas,że rano sprzątam..
Potem nadejdzie czas,że o 10 nic jeszccze nie będzie porobione:)

reklama
Dzien doberek!

Vici zapraszam do odpajeczania ;-):tak::-D przy okazji napijemy sie kawki, bo ja taka samotna......

Bodzia ja to Ciebie podziawiam z tym rannym wstawaniem :tak:to nie dla mnie.... ale ja strasznie dlugo siedze w nocy, a potem rano zdycham.

sikoreczka, Bodzia zycze Wam milego spotkanka :tak:

Witam wszystkie kobitki i nowe i weteranki.

U mnie dzisiaj noc koszmarna Aluni zębole wyłażą a co za tym idzie nocny płacz i wiercenie.Jak my to przetrwamy to nie wiem.Biedulka dzisiaj była rozpalona i miała podwyższoną temp.na szczęście wszystko przeszło do rana i teraz ma się dobrze.

sikoreczka bodzia-Udanej randki no i nie obgadajcie nas za mocno:-D:-D:-D

Ja też już po PPD dzisiaj szybko poszło.Aha miałam się jeszcze na okna zgłosić jak któraś ma do mycia.Nie wiedzieć czemu ale lubię okna pucować.

hej dziewczyny!!
ja tez witam z rana!!
na zabki niestety nic nie doradze bo my jakis wiekszych problemow z zabkowaniem nie mielismy:no:

sewa co do pajakaow to ja mam obsesje, nie cierpie i strasznie sie boje...do nas w uk tez zawsze wlazily z ogrodu...jedyne co moge cie pocieszyc to to ze zaraz sie zrobi zimno i na kilka miesiecy bedziesz miala spokoj:tak:

a co to jest PPD? kurcze tak dziwnie przyzwyczajac sie do nowego atku, mam nadzieje ze szybko zalapie co jest co;-)

lece na sprzatanie i narazie nie zagladam bo uzaleznienie robi swoje hehe:-)

Sewus sprawdzaj co jakiś czas czy masz dostęp do zamknietego.Wyłałam prozbe co bys miała:tak::tak::tak:

Dziekuje :sorry2: powiem Wam, ze tego sie nie spodziewalam :sorry2:

aneta buziole dla Aluni.... a smarowanie zelami nie pomaga :confused: bidulka. Powiem Wam, ze ja to nie wiem co to zabkownie. Jedrek tak lekko przechodzil, ze jak zobaczylam piatki, ktore wyszly bez bolu, to malo z krzesla nie spadlam :szok:

hej dziewczyny!!
ja tez witam z rana!!
na zabki niestety nic nie doradze bo my jakis wiekszych problemow z zabkowaniem nie mielismy:no:

sewa co do pajakaow to ja mam obsesje, nie cierpie i strasznie sie boje...do nas w uk tez zawsze wlazily z ogrodu...jedyne co moge cie pocieszyc to to ze zaraz sie zrobi zimno i na kilka miesiecy bedziesz miala spokoj:tak:

a co to jest PPD? kurcze tak dziwnie przyzwyczajac sie do nowego atku, mam nadzieje ze szybko zalapie co jest co;-)

lece na sprzatanie i narazie nie zagladam bo uzaleznienie robi swoje hehe:-)

perfekcyjna pani domu

witajcie
ja zaraz wybywam cv nosić w okól domu kilka pawilonów sklepów jest
a weekend sie szykuje zakupowo bo trza dzieci okupic
kurde i niestety nie pojedzoemy do brata na wesele bo mąz wraca w sobotę dopiuero i w sumie to bardzo droga podróz by była i jakoś boje sie ze potem by było krucho liczę że rodzina mnie nie zlinczuje ze nie będe :( smutno mi ale co moge zrobic to na 2 koniec polski i 3 dni bez snu by były i wracac na rozpoczęcie przedszkola i żłobka niewyspoanym i spłukanym:p kurde ale mam doła

reklama
Sewa ja czyli pogromca pająków stawiam się do zadania. Raz dwa zagram im na flecie i sobie pójdą;-) Cholewcia to nie ta bajka. No ale coś wymyślę;-)

Do góry