reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witaj Martuchaa ślicznego masz synka
K
konto usuniete
Gość
dzieki dziewczyny za mile powitanie!!
sikoreczka twoja parka tez sliczniutka, maja przecudne oczka!!
no i mam nadzieje ze niedlugo zobacze reszte superdzieciaczkow co maja to szczescie byc z mamusiami non stop;-)
niezla ta historia z mamamartynki, faktycznie brak slow na takich ludzi
sikoreczka twoja parka tez sliczniutka, maja przecudne oczka!!
no i mam nadzieje ze niedlugo zobacze reszte superdzieciaczkow co maja to szczescie byc z mamusiami non stop;-)
niezla ta historia z mamamartynki, faktycznie brak slow na takich ludzi
sikoreczka79
Fanka BB :)
Małe Sikoreczki za komplementa dziękują Idę sie kąpac, bo tak sobie siedzę i siedzę i znów mnie północ zaskoczy
K
kerry1
Gość
Witaj Martuchaa:-) czyżby moja imienniczka?;-),
u nas nie tak nerwowo jak na młodych mamach ale my też dostarczamy atrakcji i wrażeń;-)
u nas nie tak nerwowo jak na młodych mamach ale my też dostarczamy atrakcji i wrażeń;-)
K
konto usuniete
Gość
oj to napewno bedzie milo:-)
ja tez juz lece sie klasc bo moj synciu pewnie jutro po 7 zrobi pobudke...
takze o jutra mamuski!!
ja tez juz lece sie klasc bo moj synciu pewnie jutro po 7 zrobi pobudke...
takze o jutra mamuski!!
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Witam domowki wieczorową pora:-)
Łał poczytalam i rece mnie opadlySkad sie biora takie laski,ja nie wiem czy to kwestia wieku,wychowania czy otoczeniaMi by do glowy cos takiego nie przyszlo,moze to byl jej sposob na zainteresowanie swoja osoba
dazyntmeter hehe
Dzisiaj Sikoreczkauswiadomila mnie o ppd-chyba mi daleko choc jak tak Was od rana poczytam ze juz poprane posprzatane i ugotowane to szczerze powiem wtedy biore sie w garsc i pelna mobilizacja.
Mnie dzisiaj Amelka zrobila okrutna awanture jak wyciagnelam z wanenki(wodołas maly)teraz czas na odpoczynek tja...
Milego wieczoru
A Martucha- witaj witaj,do tej pory ja najnizsza stazem
Łał poczytalam i rece mnie opadlySkad sie biora takie laski,ja nie wiem czy to kwestia wieku,wychowania czy otoczeniaMi by do glowy cos takiego nie przyszlo,moze to byl jej sposob na zainteresowanie swoja osoba
dazyntmeter hehe
Dzisiaj Sikoreczkauswiadomila mnie o ppd-chyba mi daleko choc jak tak Was od rana poczytam ze juz poprane posprzatane i ugotowane to szczerze powiem wtedy biore sie w garsc i pelna mobilizacja.
Mnie dzisiaj Amelka zrobila okrutna awanture jak wyciagnelam z wanenki(wodołas maly)teraz czas na odpoczynek tja...
Milego wieczoru
A Martucha- witaj witaj,do tej pory ja najnizsza stazem
Podziel się: