reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzieki dziewczyny za mile powitanie!!
sikoreczka twoja parka tez sliczniutka, maja przecudne oczka!!
no i mam nadzieje ze niedlugo zobacze reszte superdzieciaczkow co maja to szczescie byc z mamusiami non stop;-)

niezla ta historia z mamamartynki, faktycznie brak slow na takich ludzi:dry:

Witaj Martuchaa:-) czyżby moja imienniczka?;-),
u nas nie tak nerwowo jak na młodych mamach ale my też dostarczamy atrakcji i wrażeń;-)

oj to napewno bedzie milo:-)
ja tez juz lece sie klasc bo moj synciu pewnie jutro po 7 zrobi pobudke...
takze o jutra mamuski!!

reklama
Witam domowki wieczorową pora:-)
Łał poczytalam i rece mnie opadly:-DSkad sie biora takie laski,ja nie wiem czy to kwestia wieku,wychowania czy otoczenia:confused:Mi by do glowy cos takiego nie przyszlo,moze to byl jej sposob na zainteresowanie swoja osoba
dazyntmeter hehe

Dzisiaj Sikoreczkauswiadomila mnie o ppd-chyba mi daleko:tak::-D choc jak tak Was od rana poczytam ze juz poprane posprzatane i ugotowane to szczerze powiem wtedy biore sie w garsc i pelna mobilizacja.:-D
Mnie dzisiaj Amelka zrobila okrutna awanture jak wyciagnelam z wanenki(wodołas maly)teraz czas na odpoczynek tja...
Milego wieczoru
A Martucha- witaj witaj,do tej pory ja najnizsza stazem:-D

Do góry