reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa ja czyli pogromca pająków stawiam się do zadania. Raz dwa zagram im na flecie i sobie pójdą;-) Cholewcia to nie ta bajka. No ale coś wymyślę;-)

Rety kerry zapraszam...... tylko zabierz ten flet ;-)blagam :tak:

A ja zamiast sprzatac, to siedze przy kompie i buszuje po sieci :baffled: dobrze, ze Jedrek bawi sie samochodami sam.... mam tor formuly 1 w pokoju :tak:

reklama
Sewa pająków nie zazdroszczę,a co do "samotnej" kawki, to podzielam Twój los
Aneta tulaski dla Aluni. Mam nadzieję, że szybko się ząbek przebije. Ja smarowałam żelem, ale Olcia i tak dzielnie to znosiła.
Agatulka przykro mi z powodu imprezy, na którą nie pojedziecie, ale jesli już teściów nie będzie to zorganizujcie sobie wieczór przy swiecach - tak na poprawę humorku
Martuchaszybko się przyzwyczaisz...

Dzien dobry

Sewa-mnie tez pajaki o dreszcze przyprawiaja,a w chalupie urzduja
Kerry-no wlasnie czy tez moge prosic o wyeliminowanie tego dziadostwa?:zawstydzona/y:
Aneta-wspolczuje maluszkowi,u nas tez pierwsze kilka ząbkow wychodzilo z bulem.Czasem Amelka mi nie jadla przez d dni.Teraz jakos troche lepiej znosi.Buziolki dla dzidka;-)

noo smutno ale kurde 2 rzeczy nie da się obejśc
1 że mąż wraca w sobotę
2 ze na taka podróż to prawie 600 na same paliwo a gdzie jeszcze prezent i jakaś kreacja
ale brat zrozumiał że nie damy rady
no co zrobić
oby tylko rodzice nie boczyli się na mnei

O i ja samotnie czesto kawke pije:-(Niestety tu jakos malo ludu znamy ale coz.....taki los emigrantow;-)
Na pajaki to i Victor dobry depcze je i gania heheh a te rzadsze okazy oglada :-/i nie da im nic zrobic.
Agatulka nie dziwie sie dola ale glowa do gory bo swiat jest piekny :-)
A wychodzacym zebulkom zycze bezbolesnosci

Ostatnia edycja:
agalutka rodzinka pewnie zrozumie :tak: roznie w zyciu sie uklada.......

Vici Jedrek jak dojrzy takiego pajaka to krzyczy "mamusiu owad, utlucz go" :sorry2:

A ja dzis na obiad krupnik robie, bo szybko i prosto ..... Zaraz bede kawke pila ..... ktoras z Was chetna.... zapraszam :tak:

reklama
obiad podszykowałam
junior padł śpi już 1h wow jupiiiiii
przytachałam kilka kartonów bo u dzieci jest juz segment wiec na góre wkładam kuchenne kartony a zabawki jzu daje dziecia bo im sie nudziiiiii
choc nie maja gdzie się bawic bo w ich pokoju jeszcze mieszkaja ciotki i ich łozka sa zawsze rozłożone bo to czynnośc tylko świateczna hehehhehe

nooo smutno troszkę w końcu to brattttttttt ale to racja nic nei poradze
oby choc z pracą sie ułożyło to będe mogła spokojneij spać

Do góry