reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wszystkich:)bardzo bardzo długo mnie nie było i widze duze zmiany na forum ...:)czytałam posty cisowianki ojej i poprostu mie dowiary jak ty masz czas i siłe siedziec przy tylu dzieciakach jeszcze przy kompie ja przy jednym chwili nie mam o czu swiadczy moja długa nieobecmosc ...podziwiam cie jak to prawda pogubiłam sie w dzieciach napisz ile ich wkoncu masz bo raz czytam blizniaki a raz trojaczki w jednym poscie nawet pisałas ze wogule nie masz:):)nie warzne:)CO DZIEWCZYNY PORABIACIE ??????????????JA ZACZYNAM SZUKAC PRACY SYNEK DO PRZECZKOLA OD WRZESNIA MAM NADZIEJE ZE BEDZIE OK I NIE ZACZNIE MI CHOROWAC ZNOWU BO PRZYSIEGAM NIE MOGE SIE DOCZEKAC KIEDY WYJDE DO LUDZI:)POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE

reklama
Ja jeszcze na chwilkę po porady. Kubuś znów ma ciężkie noce, chyba druga piątka mu idzie:-( A ja oczywiście paracetamolu nie wzięłam. Mam tylko żel dentinox. Czy któraś mogłaby mi coś powiedzieć o viburcolu N zanim pojde rano do apteki? Jest skuteczny? Tak mi go żal. Pierwsze ząbki tak pięknie bez żadnych rewelacji a trójki i piątki horror.:-(

...
takze o jutra mamuski!!
spokojnej nocki;-)

Dzisiaj Sikoreczkauswiadomila mnie o ppd-chyba mi daleko:tak::-D choc jak tak Was od rana poczytam ze juz poprane posprzatane i ugotowane to szczerze powiem wtedy biore sie w garsc i pelna mobilizacja.:-D
nio przecie ci mówiłam że to jest okropnie zaraźliwe:-p:-p:-p

Czy któraś mogłaby mi coś powiedzieć o viburcolu N zanim pojde rano do apteki? Jest skuteczny? Tak mi go żal. Pierwsze ząbki tak pięknie bez żadnych rewelacji a trójki i piątki horror.:-(
wiesz ja używałam virbucolu i Madzi pomagał. Tragicznie miała z ząbkowaniem (łącznie z gorączką) Teraz się uspokoiło i aż z niepokojem czekam na piąteczki. Buziolki dla Kubusia:tak:

Ja osobiscie to moge polecic lidodent bo uzywalam i pomagal.Ale znam duzo dziewczyn ktore byly zadowolone z vibrucolu wiec chyba tyz dobry;-)

Sikoreczka-oj zarazliwe ale to dobrze,bo przynajmniej mam mobilizacje:tak::-D

A ja sie jeszcze blakam..... maz zwolnil kompa dopiero bo bawil sie w obrabiacza zdjec ;-):tak:

Martuchaa witaj :tak::-) fajnie, ze tu tez sie spotykamy :tak:

A czy moge liczyc jutro na ktoras z Was, zeby mi odpajeczyla mieszkanie :sorry2: mieszkam tu na parterze i pajaki lubia do nas w goscine przychodzic :szok: a co za tym idzie pajeczyny :baffled::baffled::baffled: nie cierpie tego, na okraglo latam z takim specyfikiem na owady i psikam po katach jak jakas walnieta :rofl2:

kerry buziole dla Kubusia na bolace dziaselka....

Dobrej nocy zycze!

Ostatnia edycja:
Dziendoberek
Witam nowa mamusie :-)
A co do forum i dziwnych ludzi moze to jakas plaga co??Masakra co sie dzieje.
Do pajeczyn ja sie zglaszam :-)

hej dziewczyny!
trafilam tu przypadkiem wlasnie przez mamemartynki:sorry2:bo jak sewa o niej napisala na innymwatku to tez przegladalam jej posty i znalazlam ten watek!
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona:-)
tez jestem mama siedzaca w domku;-)

pozdrawiam i zycze milego wieczorku!!
WITAJ
Śliczny synulek:tak::tak:

A ja co mam robić???
Moge dzieciaków pilnowac co Wy na to???
Ja zaraz zmykam.Z Iwonką się zobaczyć.
Znowu wszystko zrobione już, no może z wyjatkiem zabawkowego bajlzu.

Dzień doberek!
Chyba się nie wyspałąm:no: Madzia mi kilka razy w nocy tłumaczyła że sisi robi:sorry2: Łoj chyba zaczniemy nocki bez pieluffy, ale tak mi się niekce:sorry2: Jak sobie przypomnę zasikane łóżko i nocne wstawanie to brrrr:baffled:
Dobra mykam kawusię na szybko i pędzę do parku na randkę z Karolkiem;-) i Bodzią oczywiście:tak:

reklama
Cześć dziewczynki
Kerry tulaski dla synusia
Bodzia ty chyba w nocy PPD robisz, bo od rana masz już wszystko zrobione:-)
Miłego spacerku kobitki
a wszystkim miłego dzionka

Do góry