witam wszystkichbardzo bardzo długo mnie nie było i widze duze zmiany na forum ...czytałam posty cisowianki ojej i poprostu mie dowiary jak ty masz czas i siłe siedziec przy tylu dzieciakach jeszcze przy kompie ja przy jednym chwili nie mam o czu swiadczy moja długa nieobecmosc ...podziwiam cie jak to prawda pogubiłam sie w dzieciach napisz ile ich wkoncu masz bo raz czytam blizniaki a raz trojaczki w jednym poscie nawet pisałas ze wogule nie masznie warzneCO DZIEWCZYNY PORABIACIE ??????????????JA ZACZYNAM SZUKAC PRACY SYNEK DO PRZECZKOLA OD WRZESNIA MAM NADZIEJE ZE BEDZIE OK I NIE ZACZNIE MI CHOROWAC ZNOWU BO PRZYSIEGAM NIE MOGE SIE DOCZEKAC KIEDY WYJDE DO LUDZIPOZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE
reklama
K
kerry1
Gość
Ja jeszcze na chwilkę po porady. Kubuś znów ma ciężkie noce, chyba druga piątka mu idzie:-( A ja oczywiście paracetamolu nie wzięłam. Mam tylko żel dentinox. Czy któraś mogłaby mi coś powiedzieć o viburcolu N zanim pojde rano do apteki? Jest skuteczny? Tak mi go żal. Pierwsze ząbki tak pięknie bez żadnych rewelacji a trójki i piątki horror.:-(
sikoreczka79
Fanka BB :)
spokojnej nocki;-)...
takze o jutra mamuski!!
nio przecie ci mówiłam że to jest okropnie zaraźliweDzisiaj Sikoreczkauswiadomila mnie o ppd-chyba mi daleko choc jak tak Was od rana poczytam ze juz poprane posprzatane i ugotowane to szczerze powiem wtedy biore sie w garsc i pelna mobilizacja.
wiesz ja używałam virbucolu i Madzi pomagał. Tragicznie miała z ząbkowaniem (łącznie z gorączką) Teraz się uspokoiło i aż z niepokojem czekam na piąteczki. Buziolki dla KubusiaCzy któraś mogłaby mi coś powiedzieć o viburcolu N zanim pojde rano do apteki? Jest skuteczny? Tak mi go żal. Pierwsze ząbki tak pięknie bez żadnych rewelacji a trójki i piątki horror.:-(
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Ja osobiscie to moge polecic lidodent bo uzywalam i pomagal.Ale znam duzo dziewczyn ktore byly zadowolone z vibrucolu wiec chyba tyz dobry;-)
Sikoreczka-oj zarazliwe ale to dobrze,bo przynajmniej mam mobilizacje
Sikoreczka-oj zarazliwe ale to dobrze,bo przynajmniej mam mobilizacje
sewa
mamuśka ;-)
A ja sie jeszcze blakam..... maz zwolnil kompa dopiero bo bawil sie w obrabiacza zdjec ;-)
Martuchaa witaj :-) fajnie, ze tu tez sie spotykamy
A czy moge liczyc jutro na ktoras z Was, zeby mi odpajeczyla mieszkanie mieszkam tu na parterze i pajaki lubia do nas w goscine przychodzic a co za tym idzie pajeczyny nie cierpie tego, na okraglo latam z takim specyfikiem na owady i psikam po katach jak jakas walnieta
kerry buziole dla Kubusia na bolace dziaselka....
Dobrej nocy zycze!
Martuchaa witaj :-) fajnie, ze tu tez sie spotykamy
A czy moge liczyc jutro na ktoras z Was, zeby mi odpajeczyla mieszkanie mieszkam tu na parterze i pajaki lubia do nas w goscine przychodzic a co za tym idzie pajeczyny nie cierpie tego, na okraglo latam z takim specyfikiem na owady i psikam po katach jak jakas walnieta
kerry buziole dla Kubusia na bolace dziaselka....
Dobrej nocy zycze!
Ostatnia edycja:
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziendoberek
Witam nowa mamusie :-)
A co do forum i dziwnych ludzi moze to jakas plaga co??Masakra co sie dzieje.
Do pajeczyn ja sie zglaszam :-)
Witam nowa mamusie :-)
A co do forum i dziwnych ludzi moze to jakas plaga co??Masakra co sie dzieje.
Do pajeczyn ja sie zglaszam :-)
WITAJhej dziewczyny!
trafilam tu przypadkiem wlasnie przez mamemartynkibo jak sewa o niej napisala na innymwatku to tez przegladalam jej posty i znalazlam ten watek!
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona:-)
tez jestem mama siedzaca w domku;-)
pozdrawiam i zycze milego wieczorku!!
Śliczny synulek
A ja co mam robić???
Moge dzieciaków pilnowac co Wy na to???
Ja zaraz zmykam.Z Iwonką się zobaczyć.
Znowu wszystko zrobione już, no może z wyjatkiem zabawkowego bajlzu.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek!
Chyba się nie wyspałąm Madzia mi kilka razy w nocy tłumaczyła że sisi robi Łoj chyba zaczniemy nocki bez pieluffy, ale tak mi się niekce Jak sobie przypomnę zasikane łóżko i nocne wstawanie to brrrr
Dobra mykam kawusię na szybko i pędzę do parku na randkę z Karolkiem;-) i Bodzią oczywiście
Chyba się nie wyspałąm Madzia mi kilka razy w nocy tłumaczyła że sisi robi Łoj chyba zaczniemy nocki bez pieluffy, ale tak mi się niekce Jak sobie przypomnę zasikane łóżko i nocne wstawanie to brrrr
Dobra mykam kawusię na szybko i pędzę do parku na randkę z Karolkiem;-) i Bodzią oczywiście
reklama
Podziel się: