reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
a ja sobie wypiję herbatkę w waszym towarzystwie
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Vici na zdrowko
agalutka trzymam kciuki za znalezienie pracy..... a sytuacji z tesciami serdecznie wspolczuje :-(
dzieki dziekii
no co zrobic fachowcy tacy do *** się trafilii chyba jak teście byli na urloipie nicc nie robilii i teraz tez sie opierdalaja i nic tam sie prawie nei rusza ciekawe czy w weekend się wyniosa bo jakoś nie czuje ze tak bedzie
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U nas narazie bez spacerku bo maly spi ale byl do poludnia :-)
Agatulka zycze powodzenia z praca
Ja mam tez obiadek gotowy i laba laba heheheh
Agatulka zycze powodzenia z praca
Ja mam tez obiadek gotowy i laba laba heheheh
vici
No to wspolczuje szczerzedzieki dziekii
no co zrobic fachowcy tacy do *** się trafilii chyba jak teście byli na urloipie nicc nie robilii i teraz tez sie opierdalaja i nic tam sie prawie nei rusza ciekawe czy w weekend się wyniosa bo jakoś nie czuje ze tak bedzie
aneta456
kocham i jestem kochana
Sewa ja kawku poproszę.
agatulka-Przykro że nie możesz jechać ale cóż tak wyszło i trza się z tym pogodzić.Nie smutkaj się rodzinka z pewnością zrozumie.
Jeśli chodzi o pająki to ja jestem chodzącym przykładem arachnofobii
U nas na tapecie czwórki a żel pomaga ale na chwilęaneta buziole dla Aluni.... a smarowanie zelami nie pomaga bidulka. Powiem Wam, ze ja to nie wiem co to zabkownie. Jedrek tak lekko przechodzil, ze jak zobaczylam piatki, ktore wyszly bez bolu, to malo z krzesla nie spadlam
agatulka-Przykro że nie możesz jechać ale cóż tak wyszło i trza się z tym pogodzić.Nie smutkaj się rodzinka z pewnością zrozumie.
Jeśli chodzi o pająki to ja jestem chodzącym przykładem arachnofobii
vici
U nas czworki byly najgorsze a piatki bezobjawowo sie pokazaly :-)Wiec zycze cierpliwosci i szybkiego wyrzniecia sie
reklama
Podziel się: