reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja już po kawce w towarzystwie dobrych znajomych :-). Teraz obiadek i może jakiś spacerek, choć wcale mi się nie chce :zawstydzona/y:.

reklama
Vici na zdrowko :tak:

agalutka trzymam kciuki za znalezienie pracy..... a sytuacji z tesciami serdecznie wspolczuje :-(

Vici na zdrowko :tak:

agalutka trzymam kciuki za znalezienie pracy..... a sytuacji z tesciami serdecznie wspolczuje :-(

dzieki dziekii
no co zrobic fachowcy tacy do *** się trafilii chyba jak teście byli na urloipie nicc nie robilii i teraz tez sie opierdalaja i nic tam sie prawie nei rusza ciekawe czy w weekend się wyniosa bo jakoś nie czuje ze tak bedzie

U nas narazie bez spacerku bo maly spi ale byl do poludnia :-)
Agatulka zycze powodzenia z praca
Ja mam tez obiadek gotowy i laba laba heheheh

Sewa ja kawku poproszę.

aneta buziole dla Aluni.... a smarowanie zelami nie pomaga :confused: bidulka. Powiem Wam, ze ja to nie wiem co to zabkownie. Jedrek tak lekko przechodzil, ze jak zobaczylam piatki, ktore wyszly bez bolu, to malo z krzesla nie spadlam :szok:
U nas na tapecie czwórki a żel pomaga ale na chwilę

agatulka-Przykro że nie możesz jechać ale cóż tak wyszło i trza się z tym pogodzić.Nie smutkaj się rodzinka z pewnością zrozumie.

Jeśli chodzi o pająki to ja jestem chodzącym przykładem arachnofobii

reklama
Do góry