reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia dlatego strach sie otwierac przd ludzmi , bo tak na prawde nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie kompa :-(

Smutne, ale prawdziwe......

Ostatnia edycja:
Witojcie!
Moje Beboki już śpią:-D zupka na jutro gotowa zostało mi tylko gary puścic i do wanny się udac.
Sewuś miło cię czytac:tak:
Szkoda tylko że nam taka:wściekła/y: humory psuje:-(

Witam i ja
Przejrzałam historię tej m..... jak jej tam. Nie chciało mi się wierzyć, że są takie osoby. A jednak. To własnie z powodu takich osób cieszę się, że jest zamknięty. Przykre ale niestety prawdziwe. Dziwni ludzie są wśród nas:-(

Dziewczyny zgadzam się na ten podział ról porządkowych. Mogę być ciastkarka i kuchcik i pajęczarka;-) i jak co to zastępstwo do prasowania;-) Dobranocki, reszta na zamkniętym bo tu chyba stan wyjątkowy wprowadzimy:-(

reklama
hej dziewczyny!
trafilam tu przypadkiem wlasnie przez mamemartynki:sorry2:bo jak sewa o niej napisala na innymwatku to tez przegladalam jej posty i znalazlam ten watek!
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona:-)
tez jestem mama siedzaca w domku;-)

pozdrawiam i zycze milego wieczorku!!

Do góry