reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamomartynki pozwól że nie skomentuję na forum ogólnym tego co wyczytałam w twych postach! Pominę cię cichym milczeniem i nie będę do tego powracac jak do złego snu. Pozdrawiam cię i życzę udanego życia!

reklama
Dołączam się do słów sikoreczki.
I mam prośbę nie rób więcej takich żartów, bo tylko żartem potrafię to sobie wytłumaczyć. Jeśli naprawdę masz córeczkę i jest chora to życzę jej zdrowia, a Tobie udanego życia

Hallo jeeeeeeeeeezdeeeeeeeeeeeeeem:-D

więc się tłumacze 2 dni luzu bez dzieci... dyskoteka browarek bilardzik no i najważniejsze sexik:-p:-D:-D:-D
parkiet był mój:tak: no i moje ego sie naprawiło bo i faceci mieli na mnie oko :tak::-D fajnie poczuś sie jak młoda siksa zjadana wzrokiem samców:tak::-D:-D:-D ale mężuś kochniutki był przy mnie i mnie nie oddał;-):-D:-D
własnie dzieciaczki zaraz będa .... jaj jak ja sie stęskniłam za nimi:szok: brakokowało mi tego całego rozgardiaszu:tak: tyle mleczka z cycusiów sie zmarnowało:szok:

chyba cisowianka nie wróciła;-):sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::confused:

JKrzymka no ty to potrafisz poprawić humorek. Ale ci zazdroszczę, najbardziej tego zjadania wzrokiem:-D;-):-D;-) Fajnie, że się wybawiłaś. Już cię widzę lwico parkietu!!!!:-D;-):-)

Kerry gratulacje 600-ki
Jkrzymka super weekend miałaś. Toś Ty tancereczka. Ja też bym sobie kości rozruszała....
Sikoreczka zapomniałam Ci napisać, że masz bardzo ładny scrapek w podpisie

reklama
Do góry