sikoreczka79
Fanka BB :)
Madziu jestem zaaaaaaaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę mycie podłógmoże zrobimy forumowy podział obowiązków każda będzie robiła to co lubi i w ten sposób u każdej PPD usprawnimy u domówek. ja zbieram zamówienia na kurze i prasowanie;-)a odstapię chętnie odkurzanie i mycie podłóg
Madziu jestem zaaaaaaaaaaa
Biorę mycie podłóg
A kto chętny na porządki w szafie?
Ja mogę wysprzątać łazienkę,strasznie lubię łazienki.Oddam kuchnię
Agatulka przykro mi, że nici z tej roboty ale widzę, że zapał i energia do szukania nowego jest więc wszystko gra a co do kompa to Sikoreczka ma rację Shift i Alt razem wciśnięte odczyniają takie uroki;-)pisze cv by je w tym tyg roznosic bo wczorajszy dzień próbny to katastrofa w skrórcie nigdyyyyyyyyy nie spotkałam sie z moim 7 letnim starzem pracy zeby w pracy w dodatku na kuchni wszyscyy paliliiiiiiiii
głowa mnie dzis przestała rano boleć
wiec szukamy dalej
a jakie som te zadania specjalnie bo brzmi intrygująco;-)no superowsko - podział obowiązków miodzio to jeszcze trzeba znaleźć kogoś do okien, porządków w szafach/kach i od zadań specjalnych
Agatulka przykro mi, że nici z tej roboty ale widzę, że zapał i energia do szukania nowego jest więc wszystko gra a co do kompa to Sikoreczka ma rację Shift i Alt razem wciśnięte odczyniają takie uroki;-)
My już po zakupkach i po obiadku. Dzidek na poobiednią zaśpiony a ja śmigam po mieszkanku i próbuję porządek przywrócić