reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hejkaa
dziołchy która z was jest bardziej opykana z kompem hehehe bo mi literki sie na kompie tesciowej zamieniły i w pasku zadań brak ikonki klawiatury by przestawic jak u mnei w kompie jest heheh kojarze ze któras pisaął porade jak to na klawiaturze zamienic jakos sie kilka klawiszy na raz wduszało

pisze cv by je w tym tyg roznosic bo wczorajszy dzień próbny to katastrofa w skrórcie nigdyyyyyyyyy nie spotkałam sie z moim 7 letnim starzem pracy zeby w pracy w dodatku na kuchni wszyscyy paliliiiiiiiii
głowa mnie dzis przestała rano boleć
wiec szukamy dalej

Leski a co Wy nazywacie ppd? bo ja sie chyba jeszcze nie obudzilam ijakos ciezko mi skojarzyc:-D
Ikrzymka-łał zazdraszczam weekendowego wypadu.Mnie sie tez marzy,tja a moje dziecie jeszcze nigdy bezemnie nie zostalo
Gratuluje wszystkim pisareczkom okraglych setek postow:tak:
Dzien dober i milego dnia

Agatulka25 lewy shift i ctrl i powinno wrócic do normy:tak: Kciukaski ściskam za poszukiwania:-)
Elmaluszek PPD to syndrom Perfekcyjnej Pani Domu. Często nas dopada i jest okropnie zaraźliwy:zawstydzona/y::-:)-p

Hej kobietki

Po dwudniowej nieobecności już jestem :-), ale samopoczucie u mnie kiepskie - @ mnie dopadła, buuuuuuuuuu i brzusio boli :-(, a oprócz tego wyskoczyło mi pod nosem MEGA ZIMNO :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i też boli...

Czy coś mnie ominęło ???

Madziu jestem zaaaaaaaaaaa :tak::tak::tak::-p

Biorę mycie podłóg
A kto chętny na porządki w szafie?

Ja mogę wysprzątać łazienkę,strasznie lubię łazienki.Oddam kuchnię

no superowsko - podział obowiązków miodzio:tak::laugh2: to jeszcze trzeba znaleźć kogoś do okien, porządków w szafach/kach i od zadań specjalnych:-D:-D

pisze cv by je w tym tyg roznosic bo wczorajszy dzień próbny to katastrofa w skrórcie nigdyyyyyyyyy nie spotkałam sie z moim 7 letnim starzem pracy zeby w pracy w dodatku na kuchni wszyscyy paliliiiiiiiii
głowa mnie dzis przestała rano boleć
wiec szukamy dalej
Agatulka przykro mi, że nici z tej roboty ale widzę, że zapał i energia do szukania nowego jest więc wszystko gra:tak: a co do kompa to Sikoreczka ma rację Shift i Alt razem wciśnięte odczyniają takie uroki;-)

My już po zakupkach i po obiadku. Dzidek na poobiednią zaśpiony a ja śmigam po mieszkanku i próbuję porządek przywrócić:sorry2::laugh2:

reklama
no superowsko - podział obowiązków miodzio:tak::laugh2: to jeszcze trzeba znaleźć kogoś do okien, porządków w szafach/kach i od zadań specjalnych:-D:-D

Agatulka przykro mi, że nici z tej roboty ale widzę, że zapał i energia do szukania nowego jest więc wszystko gra:tak: a co do kompa to Sikoreczka ma rację Shift i Alt razem wciśnięte odczyniają takie uroki;-)

My już po zakupkach i po obiadku. Dzidek na poobiednią zaśpiony a ja śmigam po mieszkanku i próbuję porządek przywrócić:sorry2::laugh2:
a jakie som te zadania specjalnie bo brzmi intrygująco:confused::tak:;-)
Powiadasz że alt :eek: może ja zawsze robię na wyczucie:rolleyes2:
My też pozakupowani i poobiadkowani teraz walczę z domową dokumentacją i archiwizacją:angry::angry::angry:

Do góry