reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mamamartynki czy ty sobie z nas żarty robisz? Napisz jak mała się czuje. My się tu zamartwiałyśmy bo to przecież poważne gdy takie maleństwo trafia do szpitala z takimi objawami jak pisałaś. Ja to nawet w końcu poczytałam o tych pneumokokach na interku i bardzo się zmartwiłam, że spotkało to twoją córcię.

Mamamartynki czy ty sobie z nas żarty robisz? Napisz jak mała się czuje. My się tu zamartwiałyśmy bo to przecież poważne gdy takie maleństwo trafia do szpitala z takimi objawami jak pisałaś. Ja to nawet w końcu poczytałam o tych pneumokokach na interku i bardzo się zmartwiłam, że spotkało to twoją córcię.
No właśnie:tak::tak::tak:
My sie martwimy napisz co z małą:confused::confused::confused:

No już jest lepiej jestesmy w domku na przepustce na tydzien ale jak bedzie ok to juz nie wracamy

Też jestem zdziwione ze po kilku dniach do domu ale dzis moja ciocia miala dzwonic do innego szpitala i tam mala bedzie lezec bo ten nasz jakis dziwny jest

reklama
Do góry