reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie domówki, nie było mnie od piątku popołudnia, bo życie rodzinne prowadziłam ale trochę was podczytywałam.

Mamamartynki napisz coś, odezwij si,ę bo wszystkie martwimy się o twoją córeczkę. Mam nadzieję, że to nie pneumokoki, i że mała jest juz w lepszym stanie. Trzymam kciuki za Martynkę:tak:.

A u nas dziś straszne chmury, deszczyk od czasu do czasu i wietrzysko, więc siedzimy w domu.:dry:

Dzień dobry Mamuśki
Cisza tu jak makiem zasiał, więc POBUDKA!!!! Wstawać już
Kawkę zapodaję, żeby energiczniej zacząć dzień!!!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Mamamartynki trzymam kciuki za mala.U nas w grudniu bylo podejzenie meningokokow.W nocy garaczka potem ta nieszczesna wysypka postepujacy blyskawicznie.Nie martw sie jest w szpitalu i miejmy nadzieje podejrzenia sie nie potwierdza.I dobrze,ze jestes z nia.Trzymym kciuki.I mam nadzieje szybko dadza diagnoze i podejma odpowiednie leczenie.

A tak jeszcze to witam :-D

Witojcie dobre dusze:-D
My z rana leniwie, ale widze że tu też się mało dzieje.
Mamomartynki witaj. Czekamy na wiadomości:tak:
Ja jeszcze troszkę i pomykam na dworek.
Buziaki:-)
:szok::crazy::angry::rofl2::nerd::cool::no2::growl::ninja2::elvis: pozdrowienia od Adrianka

reklama
Do góry