reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to gratki dla was kochane macie tu po pucharku:
Kerry

resize2.php

JKRZYMKA

resize2.php

Ostatnia edycja:
Dzień doberek!
Ja musze też dziś PPD w domku, ale wiecie jak mi się nie chce:baffled: Beboki dziś od rana się o książki kłócą. Ja nie wiem cały regał książek a oni się o jedną targają:no:

Witam i ja
Bodzia wyrazy uznania, że tak szybko jesteś po PPD. Ja w zasadzie tyż ale na pół gwizdka. Tyle, że ciasto w piekarniku:-) Pranie się kończy, więc za chwilę powieszę i siędnę porządnie. Mam dzisiaj mega lenia

reklama
DZień dobry paniom z rana.
Ja już PPD zrobiłam, obiad tyż, pranko się pierze, luz, blus;-);-)
boshe Bodzia , brałaś coś czy jak:confused::confused: nawet 8 nie ma a Ty już grafik dnia zamknęłaś:zawstydzona/y:;-)

Beboki dziś od rana się o książki kłócą. Ja nie wiem cały regał książek a oni się o jedną targają:no:
bo to pewnie jakiś bestseller jest:rofl2::-D:-D

Witam i ja
Mam dzisiaj mega lenia
i ja się dołączam do klubu z leniwcem:zawstydzona/y::sorry2:

może zrobimy forumowy podział obowiązków:confused: każda będzie robiła to co lubi i w ten sposób u każdej PPD usprawnimy u domówek. ja zbieram zamówienia na kurze i prasowanie;-)a odstapię chętnie odkurzanie i mycie podłóg:nerd:

Do góry