reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak jak u nas.
M spi, dziecię ogląda bajke...Ja tyż yrosze odsapnąc musze..
Porobiłabym foteki ale nie mam...Pograłabym...Oj leniwiec dziś ze mni...
Ide myc naczynka:)
Bodzianka ja też mam ostatnio lenia:-D:laugh2::rofl2:
Mój mąż umiera;-), a przynajmiej mu się tak wydaje, struł się czymś i 3 dzień go trzyma. Jacy faceci są marudni jak są chorzy, gorsi od dzieci:rofl2:.
Córcią moja mama się zajmuje, bo ja dzisiaj do 19 w pracy, a moż eszybciej pójde:confused:. Mała dzisiej mnie rozbrojił, jak raczkowała za piłką która całyczas jej uciekała, śmiała się i piszczała z radochy:-D

reklama
,xmcmmxmxmxmxmmxmxmmamamammmmmmmmmamamammzmzmms433ii1iiiii1iiiuqyhzhahhahashahahahahajajeksknshdm kxjxx z,zgzknsxmxmxm,mxkvcmvcjcjdjxsjZHghz wpdlo;d;lldlldlddlldlkswlskkskakKAAKKAKAKSKAKKIAKIiuauuahoiiiii lzxzshahzsajjjjjkjkkjjkkiijsjsjxjsujik;sxsikksksisjwadi2ja

To pozdrowienia od mojej córci :-D

Bodzia przykro mi z powodu kotka, ale już nie smutaskuj się.
Aneta i inne mamusie, ja też na spacerek wyjść nie mogę pomimo,że słońce za oknem. Ale też temperatura w słońcu sięga 49 stopni.
Pozdrawiam Was kochane
Acha i wiadomość dnia. Poprasowałam wszystko!!!
Zazdraszczam Ci, bo ja nie nawidze prasować i rośnie sterta, czekam aż mój mąż się nad nią zlituje, bo on uwielbia prasować tylko jakoś czasu mu brak.

,xmcmmxmxmxmxmmxmxmmamamammmmmmmmmamamammzmzmms433ii1iiiii1iiiuqyhzhahhahashahahahahajajeksknshdm kxjxx z,zgzknsxmxmxm,mxkvcmvcjcjdjxsjZHghz wpdlo;d;lldlldlddlldlkswlskkskakKAAKKAKAKSKAKKIAKIiuauuahoiiiii lzxzshahzsajjjjjkjkkjjkkiijsjsjxjsujik;sxsikksksisjwadi2ja

To pozdrowienia od mojej córci :-D
Dziękuje, pozdrów ją też i cos dla niej.

Widz, że Twoja córka też lubi klawiature:-D:rofl2:

Dziękuje, pozdrów ją też i cos dla niej.

Widz, że Twoja córka też lubi klawiature:-D:rofl2:
A dzięki, dzięki w imieniu młodej :-D.
Pierwszy raz ją dopuściłam do klawiatury i nie chciała przestać walić w nią paluszkami :-D. Musiałam Ją przekupić, żeby zeszła z krzesła :laugh2:.

Nie ma się co dziwić, że TU taka cisza - Weekend w końcu :tak::-).
W poniedziałek wszystko powinno wrócić do normy ;-).

reklama
Jagna-to mamy cos wspolnego,ja tez moge robic wszystko tylko nie prasowac.To dla mnie najwieksza kara:tak:
Winka-mala pisarka Ci rosnie:-D
Okzane-łał brakuje mi wysokej temperatury,no moze nie az tak wysokiej,alebrakuje

Do góry