reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wracam, a tu już gwarno i dobrze.
Ja też już ogarnęłam wszystko i obiad wstawiony. Ale prasowanie zostało i to mnie przeraża. Chyba ze dwa dni będę miała roboty, a jeszcze pranie się skończyło... Uhhhhhhhh....
Dla odpoczywających kawka proszę

reklama
chiara juz ogarnelas,,weź teraz do mnie skocz,,,,bo nie ma kto ogarnąc,,a ja mam mega leniwca w sobie,,
a fotki super,piesek powazniak,,hih

Już lecę
127.gif
zaraz będziesz miała lux w domku

A pies:cool: poważniak bo staruch:-D:-D

Ale prasowanie zostało i to mnie przeraża. Chyba ze dwa dni będę miała roboty,

To tak jak ja, w życiu nie znoszę robić trzech rzeczy:crazy:, prasować, zmywać i obierać ziemniaków. Dlatego u mnie w domku ziemniaki to nie podstawa obiadu, jacyś cudowni ludzie wymyślili zmywarki więc i ze zmywaniem nie mam kłopotu, natomiast nikt nie wymyślił nic żeby samo się prasowało:confused::confused::confused:

:-D Oba psy - zupełne przeciwieństwo :-D. Mój to tak między nimi się znajduje :-D, bo mieszanina boxera bodajrze z amstafem :confused:, tak weterynarz powiedział :sorry2:.

Dzień doberek!
A ja się dalej lenię:sorry2: TYlko już mi troszkę wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jak poczytałam że wy tu tak z rańca PPD szerzycie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Niech no mnie któraś kooopa zasadzi bo chyba się nie ruszę:zawstydzona/y:
Bodzia Winka zdróweczka :tak: Ty Winka to chyba byż musiała lekarza nawiedzic skoro aż tak mocno cię wzięło. :confused:
Pieseczki śliczne;-) Mój to też nieduży kundelek, bardzo już cierpliwy. Ma 13 lat i jest głuchy:sorry2: Co niestety utrudnia odnalezinie go w mieszkaniu jak się kajś zaszyje:dry:
Dobra zmywam się na pacielek z Bebokami:-)

Dzień doberek!

Bodzia Winka zdróweczka :tak: Ty Winka to chyba byż musiała lekarza nawiedzic skoro aż tak mocno cię wzięło. :confused:
w ostateczności pójdę oczywiście, ale ja jakoś nie lubię po lekarzach chodzić :sorry2:.
No i to na 3500 post :-)

14.gif

No i też mam lenia, więc nie jesteś odosobniona :tak:

Sikoreczka gratulacje 3500
Z prasowaniem stoję w miejscu, bo mama mnie na Skype złapała. Gada i gada a w zasadzie o tym samym:-D:-D:-D
Bodzia,Winka jak się macie kochane?

reklama
Bodzia,Winka jak się macie kochane?
Ja dzisiaj jakaś osłabiona jestem :confused:, ale to pewnie skutek kilku razowego budzenia sie w nocy :sorry2:. Temperatury nie mam i nie zapowiada się, że to coś większego. Po prostu załatwiłam się zimną colą i tyle. Ale dzięki za pamięć :-). Buźka :-).

Do góry