reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się i ja z rana :-).

Bodziu skarbeczku, chyba Cię nie zaraziłam ???

kerry niezły aparacik z tej kotki :laugh2:. A to zdjęcie z różami jest piękne :tak:.

Mnie oczywiście już dzisiaj całe gardło boli. Nie wyspana jestem, bo co chwilkę się budziłam, by ulżyć swojemu cierpieniu zażywając tabletki na przemian z tantum verde. Oj ciężki dziś dzień będę miała.

reklama
Witam z rana dziewczynki.
Tyle skrobiecie, że strach od kompa odchodzić:-D:-D:-D

Ja już po śniadanku, lecę chatkę ogarnąć i na zakupki.
Jeszcze nie wiem co na obiad zrobić, mężusiowi chyba zrobię chłodnik bo coś ostatnio bąkał na ten temat, ale mały tego nie zje:-(

A co do prasowania to mojej fury chyba nikt nie przebije, conajmniej na 2 dni robocze:szok::szok::szok:.

Winka mnie też kiedyś wywaliło w ciągu dnia chyba ze 4 raz ale ja byłam bardzxiej uparta niz bb więc dało mi spokój:-D:-D:-D

Agatulko z naczyniami to chyba przegieli ja bym nie ruszyło albo pozmywała tylko te co uzywałam .. taka cholera ze mnie :zawstydzona/y::sorry2::-D

też bym tak zrobiła:tak: nie rozpieszczaj lasencji bo im to w krew wejdzie i za służbę będziesz robiła:baffled::baffled::szok:

one sa i tak nauczone że jest w domu służba czyli teściowa
ale ja pomagam jakoś choć tesciowej i to jeszcze tylko kilka dni hehhe potem trudno sama niech se radzi planuje zmywarke kupic więc moze bedzie jej lżej

I na dobranoc:
Co faceta łączy z kotem?

1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka. y dzień.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień.
:-D

Dobranoc

moje teściowa dopisuje że nei da się ich wyszkolic hehehhehe

ja niestety nie cierpie kotów i muszę się tu bardzo męczyc bo jest kot wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mój synek wczoraj padł o 17 30 przebudził sie na pól h i mąż go głaskał i padł dalejjjjjj
niestety koło 20 troszke przy pomocy siostry spałd z rogówki a ja byłam zuza zastawiona i niezdązyłam zamortyzować upadku :( ale dzielny był popłakał i kumacie zasnął spał cała noc obudził się o 7 rano wyspany szczęsliwy siniakó brak po upadku

pogoda sie zapowiada ładnie wiec zaraz spacer
obiad uszykuje by teściowej mniej było roboty mam chyba nieraz za dobre serducho hehehheh :)

Hallo:-)
Kerry niezła historia z kotkiem :tak: ja miałam podobną ale z suką psem:baffled: potrafiła narogić mi na kapcie i takie tam zonki strzelała ale przegieła jak zjadła mi moją kochaną paugę Zuzie Nimfe tego było za wiele:wściekła/y::dry:

tak wogóle to Dzień Dobry Dziewuszki :-)

To ja miałam kocura, moja mama ma go nadal, który sobie upatrzył mnie za samice...Tez sikał na moje rzeczy ale w celu zaznaczenia,że jestem jego...Został wykastrowany i się skończyło..Ale miłość wielka dla mnie ma nadal;-);-)

Już jestem :-p. Ale mnie długo nie było, co ? :-p

Bodzia mi to raczej by się przydało to ;-)
osp_male5.jpg

JKRZYMKA ale miałaś psa :baffled:.

reklama
Do góry