reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry;-)

Winka bidulko,właśnie miałam ci tantum verde doradzić. Mi na ból gardła pomaga miód z cytryną no i czosnek-zabija bakterie.

reklama
Winka biedna jesteś z tym gardziołkiem

Ja juz pranko wstawiłam, a prasowanie nadal czeka, och jak ja tego nie lubię wrrrrrrr:crazy::crazy::crazy:. Teraz wezmę się za
17.gif
ogarnięcie chatki

A taka u mnie ładna pogoda, że poszłabym na basen, a tu trzeba sprzątać, bo ktoś mi strasznie nabałaganił.

a ja dzisiaj przed ósmą już miałam wszystko zrobione i nawet byłam już ubrana:szok::szok::szok:i po śniadaniu:szok::szok::szok::szok:
Dzisiaj bedę miała pełną chatę.Dzwoniła kumpela ze studiów,że jest dzisiaj w Poznaniu i chce wpaść koło południa,dzwoniła szfagierka,że chce wpaśc na kawkę z Brunem koło południa,będą dziadkowie za chwilę i pando kuchenki koło południa.Czy na prawdę nie ma innej pory dnia?:sorry2:

anula-współczuję nalotu.Tyle gości na raz będzie ciężko,ale dasz radę.

A co to dzisiaj dzień sprzątania generalnego wszystkie takie porządne,to i ja gorsza nie będę i coś w domu porobię.

Mój szanowny pies wrócił przed chwilą tak unurany i śmierdzący że mus było go wykąpać.Na szczęście Ala zasnęła i mogłam go na spokojnie wyprać.Teraz siedzi na podwórzu i się suszy.

Ostatnia edycja:
Co do zwierzaczków to uwielbiam koty, których mój M nie znosi, więc nigdy kotka mieć niebędziemy, natomiast mamy psiocha-starocha-śmierdziocha:szok:.
DSC04793.JPG
DSC04794.JPG
DSC04795.JPG

chiara juz ogarnelas,,weź teraz do mnie skocz,,,,bo nie ma kto ogarnąc,,a ja mam mega leniwca w sobie,,
a fotki super,piesek powazniak,,hih

anula wow,,jak przyjda wejdź na BB i powiedz,z eodpoczywasz,hehe,,bo nas musisz tez zaprosic no jak be znas imprezy kawy itp,,heh

reklama
Do góry