reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja już taka porządna chciałam być więc wzięłam się jeszcze za taras i urobiłam się po pachy, bo na tarasie takie słońce że hoho:szok:.
Więc padam z nóg.
No a prasowanko jeszcze nietknięte:-(, no ale samo się nie zrobi, a mi się już nic niechce:no:

Sikoreczka
1573.gif

reklama
chiara-ty to chyba z nas wszystkich najporządniejsza jesteś.
sikoreczka-masz tu mały prezencik z okazji 3500(furka oczywiście z szoferem)
604.gif

winka-ty pędź ino kurz do lekarza bo weekend się zbliża a choróbska to zawsze na weekend najlepiej się rozwijają.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Domoweczki
Zglaszam sie z podziekowaniami za rady obcinania pazurkow:-):tak:
Melduje ze po raz pierwszy obciete bez rzęcholenia ryczania i wyrywania.Za rada jednej z Was przy bajeczce elegancko cyknelam wszystkie 20.:-D

Witam Lachony:-)
Z wami to się nie da normalnie.... Tyle postów że szok.....
Madźka, Sewa, Sikoreczka, Winka, Ikrzymka, dzięki za komplementa, dzieciaki rosną jak na drożdżach
Witam wszystkie mamy które mnie nie znają:-)
Zdróka dla chorych i chęci dla leniwych hehehe:-) A swoją drogą to ja też mam lenia strasznego.... Śmieję się że to kryzys wieku średniego:-) No ale cóż nic się samo nie zrobi....
Widzę że PPD się udziela wszystkim, tylko nie mnie hahahah
Obiad na dziś zrobiłam wczoraj wieczorem, rizotto jakby ktoś chciał zapraszam:-) Mój mały synek coś marudzi dziś i nie wiem co jest tego przyczyną... Może następny ząb mu wychodzi, ma już 4 zębole....
No nic idę na spacer jak wrócę to dam znaka:-)

my juz po spacerku
teraz za obiad się wzięłam
noi i dzis juz pogoniłam ze zmywaniem małolaty pierdziele nie jestem ich prywatna zmywareczką
becze sobie niby ze od cebulki heheheh ale przy okazji troszkę nerwów mi odejdzie i smutku

agatulka-I dobrze zrobiłaś niech sobie gówniary nie myslą że głupią znalazły.Nie smutkaj się kochana bo to może być zaraźliwe a przecież nie chcemy BB zalać łzami.

My też wyspacerkowane teraz Alunia próbuje zasnąć myślę że trochę to potrwa.

Obiad prawie gotowy tylko ziemniaki wstawić i sosik podgrzać.

Ostatnia edycja:
reklama
Agatulka 25 ajjj a niby czemu?? To dużżżżżżooo tej cebuli musi byc
Moja wlasnie sie przekreca z boku na bok i nie wiem za bardzo czy chce wstac czy tylko sie poprawia.A jak spia wasze maluchy w ciagu dnia przebrane w pizamki czy nie

Do góry