reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I na dobranoc:
Co faceta łączy z kotem?

1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka. y dzień.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień.
:-D

Dobranoc

Kerry śliczna kicia, ale to są niestety charakterne zwierzaki i trudno je okiełznac:sorry2: Na wsi to jej chyba lepiej będzie:tak:
Bodziu czyżbyś się od Winki zaraziła. Słodkich senków i oby cię nie rozłożyło:-(

A ja dzisiaj pierwsza i co widzę znowu żeście naprodukowały.

Dzień dobry lasencje!!

U nas chyba kolejny ciepły dzień się szykuje,za to noc miałam do bani Alunia często się budziła z płaczem.Biedulka zębiska ją męczą,teraz idą czwórki na dole ma okropnie napuchnięte dziąsła.

Jeśli chodzi o koty to ja ich nie cierpię i to bez żadnej konkretnej przyczyny.

Kerry-Niezłą miałaś konkurencję nie ma co.

Bodziu-Jak dzisiaj gardziołko?Zdrówka życzę.

Ewcia-Moje dane też bez błędu były a się nie dostałam na zamknięty.

Ostatnia edycja:
I ja się witam,
Na dzień dobry może kawka?
Ja chyba jakąś tabletkę na migrenę muszę zapodać, bo już w nocy obudziłam się z bólem głowy. Jak ja nie lubię tego brrrrrrr
Miłego dzionka dziewczynki

Witam z rana deszczowo i jesiennie.Wczoraj nareszcie przyszly djecia i film z naszego wesela.Wieczorem byli juz pierwsi goscie chetni do ogladania.A ja dziś byłam zmuszona wyciągnąć małej kolczyki i przemyć uszy.Nie obyło się bez płaczu.Ale na szczescie krótko.A co u was???

reklama
Heloł:-D:-D:-D:-D:-D
Nie nadrobiłam Was przyznaję się bez bicia bo nie dam rady,albo będę pisać albo czytać ;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
M. w końcu polazł do pracy i prawie wszystko wraca do porządku:tak::tak::tak:
Staś bręczy jak zawsze więc nihil novi;-);-);-)
W domku posprzatane, obiadek ugotowany,ciuszki poprasowane :tak:;-):-D:-D:-D więc dopóki nie przyjadą dziadkowie to mam luz blus i orzeszki :tak::tak::tak:
Milego dnia Dziewczynki

Do góry