reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bo mi się pierogi z jagodami z latem kojarzą stąd ten przerywnik o lecie, i jeszcze pierogi kojarzą mi się z filmem "miś" pamiętacie bar mleczny, leniwe pierogi, talerz naśrubkę i łycha na łańcuchu? hehehehe:-D:biggrin2:

reklama
Kerry ja tez chcę podjeść pierogów :-p:tak:

Dziewczynki które nie mają dostępu do zamkniętego spokojnie niedługo się to zmieni na trójmiastkach mamy taki sam problemik:dry:

Bodziu gdzie jesteś?:confused:

kurcze znowu chmóry nadchodzą :wściekła/y:

u mnie po obiadku
tesciowa uchachana bo przyszła wnet na gotowy obiad bo chrabiny by nawet kartofelków nie obrały
kurde dziewczyny co z tą młodzierzą wrrrrrrrrrrrrrrrrr
pewnie pomyślicie co za maruda maja wakacje heheheh
szkoda że one tak cały rokkk
nic nie zrobia azzz wstydd kurde będa miały swoje pokoje to pewnie będa sie wywracać o brudyyy

Madźka specjalnie dla Ciebie:-)
Michał szykuje się do zjazdu

Michał ze swoim 4 letnim kuzynem:-)

Z rana moje chłopaki

A tu starszy pilnuje młodszego:-)

I Wojtasek w swoim foteliku

I to narazie na tyle bo muszę się wziąć za obiad:-)
Małagosiunia:szok::szok::szok::szok:ale chopy jak dęby ci porosły:szok::tak::-D:-D przystojniaków chowasz, nie pogadasz;-)

boshe jakie pyszności:-p:-p

a ja zapuściłam Młodemu baby radio i razem pucujemy okna. akurat słonko gdzieś się pochowało więc pogoda na okna idealna. A w rytm tych piosneczek idzie mi jak nie wiem:-D:-D duzy pokój sztuk 3 obskoczone:tak:teraz sypialnia sztuk 3 i kuchnia sztuk dwie;-)

a ja zapuściłam Młodemu baby radio i razem pucujemy okna. akurat słonko gdzieś się pochowało więc pogoda na okna idealna. A w rytm tych piosneczek idzie mi jak nie wiem:-D:-D duzy pokój sztuk 3 obskoczone:tak:teraz sypialnia sztuk 3 i kuchnia sztuk dwie;-)
Madźka z takim zapałem to jeszcze może moje oka obskoczysz sztuk dwie:sorry2::laugh2::laugh2::zawstydzona/y:

reklama
Hehe, takie PPD to mnie wczoraj złapało. Zaczęło się od zwykłego przecierania kurzu. Później stwierdziłam, że warto, by było firanki poprać, ale jak powiesić czyściutkie firanki jak okna brudne :-p itd., itd... W rezultacie całe mieszkanko ogarnęłam :-p.

Małagosiunia fajniutkich masz chłopaków :tak:. A tak w ogóle, to witaj, bo my się jeszcze nie znamy :-).

kerry ale pyszności zapodajesz :tak:.

JKRZYMKA Bodzia w ZOO :-). Poszła sprawdzić, czy się zwolniły klatki dla małp :-D. Jak wróci, to da znać czy tak i wtedy śmiało możemy ruszać do ZOO zająć te wolne miejsca ;-):-D:-D:-D.

Do góry