K
kerry1
Gość
bo mi się pierogi z jagodami z latem kojarzą stąd ten przerywnik o lecie, i jeszcze pierogi kojarzą mi się z filmem "miś" pamiętacie bar mleczny, leniwe pierogi, talerz naśrubkę i łycha na łańcuchu? hehehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małagosiuniaale chopy jak dęby ci porosły przystojniaków chowasz, nie pogadasz;-)
boshe jakie pyszności
Madźka z takim zapałem to jeszcze może moje oka obskoczysz sztuk dwiea ja zapuściłam Młodemu baby radio i razem pucujemy okna. akurat słonko gdzieś się pochowało więc pogoda na okna idealna. A w rytm tych piosneczek idzie mi jak nie wiem duzy pokój sztuk 3 obskoczoneteraz sypialnia sztuk 3 i kuchnia sztuk dwie;-)
Aluśka a co mi tam własnie Natalkę Kukulską dają "Lalek bal" otwieraj okna sztuk dwie - lecęMadźka z takim zapałem to jeszcze może moje oka obskoczysz sztuk dwie
Hehe, takie PPD to mnie wczoraj złapało. Zaczęło się od zwykłego przecierania kurzu. Później stwierdziłam, że warto, by było firanki poprać, ale jak powiesić czyściutkie firanki jak okna brudne itd., itd... W rezultacie całe mieszkanko ogarnęłam .a ja zapuściłam Młodemu baby radio i razem pucujemy okna. akurat słonko gdzieś się pochowało więc pogoda na okna idealna. A w rytm tych piosneczek idzie mi jak nie wiem duzy pokój sztuk 3 obskoczoneteraz sypialnia sztuk 3 i kuchnia sztuk dwie;-)