reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wlasnie wracam od kwietniowek.To co tam sie stalo to po prostu szok,i pomyslec ze dziewczyna byla zarejestrowana od marca 2007r

reklama
Hallo Kobitki :-)
zaliczyłam dziś dermatologa i jestem teraz wymaściona:baffled::szok:

Krzymka namaszczona a co Tobie kofanna nawyskakiwało bo nie w temacie jezdem:confused::confused:

Sorki za brak polskich liter ale cos mi sie porobilo i nie chca sie pisac.Juz kiedys tak mialam, po ponownym odpaleniu kompa powinno minac
control i shift jednocześnie wciśnięte odczyniają ten urok na komputrze;-) i wracają polskie znaki:tak::tak: no mnie nikt się włamać nie ma szans bo męż informatyk ale na złośliwość rzeczy martwych to już nic nie poradzi:sorry2:

ło matko jak mnie łamie spanie:baffled:znowu jakaś burza nad nami krąży to może na tę pogodę:confused::confused: śpijta dobrze mateczki

Cześć Kobiety:-D:-D:-D:-D
My już na nóżkach.Dzisiaj nam zmieniają coś od gazu i czekam na baranów robotników bo wiadomo,że dzisiaj ale nic więcej:wściekła/y: i cały dzień pewnie w plecy
Madźka no ja nie chciałabym być w skórze Twojego m.:no::no::no::no:;-)
JKRZYMKA i co Ci dermatolog powiedział?
Wszystkiego naj naj naj najlepszego i jeszcze lepszego dla Karolka na jego 21 miesięcy

Witojta kobity:tak::-):happy:

Anula cierpliwości i dziarskości w zmaganiach z ekipą gazową:dry: jak ja nie lubie z "fachowcami " mieć do czynienia:no::no: bo to zawsze pół dnia z bani a nerwów ze 3 kilo:sorry2:u nas znowu podejście nie wiem już które do zmywarki:crazy: mam nadzieję, że w koncu zakończone sukcesem i z mojej kuchni zniknie model 81;-);-)

Wstali , śniadanie zjedli teraz na PPD czas uderzać. Dzisiaj jeszcze w planach mamy rynek i zakupki zieleninowe:tak:

A jeszcze się Wam pochwale jaka torebkę sobie zamówiłam
torebki-106282_390190616_mainpic.img

Dobrego dnia koffane

Dzień Doberek:-)

Madźka fajna torebeczka:tak:
co mi dolega? hmm.. jakieś uczulenie :baffled: lekarka niewiedziała :-(
wydałam prawie 6dyszek na maści:szok:i tabletki...

Wszystkim Kobietkom buziaki przytulaki :-p odbija mi już :rofl2:

hej kobietki
mnie cos wczoraj struło lub gdzies tam sie ukleiło i zaszkodziło
pól nocy biegunka mnie męczyła okropny ból brzuchaaaaaaaaa
i ciagle ledwo zyje
na morzu ma byc sztorm 80km/h ma wiać i juz jest wiatr spory leje deszczem jak cholera
z domu dzis nei wychodzimy
fajna torebka i koszyczek
ja tez myślę często o takim koszyczku dla synka w końcu mamy częsciej jezdzic na rowerach tzn mąz ma taki plan zobaczymy jak to bedzie w praktyce

reklama
Anula fotelik bomba:tak:w sam razik na letnie przejażdżki;-) my za takim oprzyrządowaniem zaczniemy się na wiosnę rozglądać bo póki co to Szymek zywe srebro i nie wysiedzi ;-)

Agatulka biedactwo tulasy na brzucha - może miętki się napij i jakieś paskudztwo na żołądek zażyj - krople, albo ranigast:confused:

No my się odmeldowujemy do popołudnia późniejszego
36_3_16.gif

Do góry