mój mężulek robi dziś jako bramkarz na BECH PARTY ale jaja normalnie hi hi mialiśmy iść tam razem by się pobawić ale moje chorubsko pokrzyżowały plany, no to połączył przyjemność z porzytecznym , muzy posłucha i zarobi jaki on pomysłowy
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Heloł
Ja na chwilkę.
Kompa nadal nie mam, ale póki jest pasierbiątko to korzystam z jej laptopa .
Oliwka ciągle daje czadu i pokazuje różki , ona od dawna jest taka raczej łobuziara, ale teraz to przechodzi samą siebie
U nas wczoraj lało jak z cebra, normalnie taka ulewa, że szok. Jechałam autem i nic nie widziałam przed sobą, tylko ścianę deszczu
Poza tym przedwczoraj był u nas wypadek, dziewczyna jechała skuterem, wymusiła pierwszeństwo i wpadła pod samochód, no i leży w ciężkim stanie w szpitalu, ma zmasakrowane nogi, coś z kręgosłupem i w ogóle niefajnie Ale wiecie, jak ja widzę tych łebków szalejących na skuterach to mnie trafia, nie patrzą na nic, wyprzedzają auta na skrzyżowaniach, itd.
No i pozdrawiam Was i uciekam bo mnie moje dziecko zaraz do szewskiej pasji doprowadzi
Ja na chwilkę.
Kompa nadal nie mam, ale póki jest pasierbiątko to korzystam z jej laptopa .
Oliwka ciągle daje czadu i pokazuje różki , ona od dawna jest taka raczej łobuziara, ale teraz to przechodzi samą siebie
U nas wczoraj lało jak z cebra, normalnie taka ulewa, że szok. Jechałam autem i nic nie widziałam przed sobą, tylko ścianę deszczu
Poza tym przedwczoraj był u nas wypadek, dziewczyna jechała skuterem, wymusiła pierwszeństwo i wpadła pod samochód, no i leży w ciężkim stanie w szpitalu, ma zmasakrowane nogi, coś z kręgosłupem i w ogóle niefajnie Ale wiecie, jak ja widzę tych łebków szalejących na skuterach to mnie trafia, nie patrzą na nic, wyprzedzają auta na skrzyżowaniach, itd.
No i pozdrawiam Was i uciekam bo mnie moje dziecko zaraz do szewskiej pasji doprowadzi
Doberek
Ludzie
Widać,że lato i pogoda dopisuje...
My wczoraj znów na basenie, tym razem z tatą i szwagrem
Ale było COOOOOOOLLLLLL
DZiś piękne pogoda a my mamy do zrobienia kupów mnóstwo...
Jakbym nie była taka padnieta to moze bym się basenowała ale czuje się połamana po wczorajszych ekscesach
Ludzie
Widać,że lato i pogoda dopisuje...
My wczoraj znów na basenie, tym razem z tatą i szwagrem
Ale było COOOOOOOLLLLLL
DZiś piękne pogoda a my mamy do zrobienia kupów mnóstwo...
Jakbym nie była taka padnieta to moze bym się basenowała ale czuje się połamana po wczorajszych ekscesach
aneta456
kocham i jestem kochana
Hejo!!
Lato w pełni a u nas dzisiaj pogoda pod psem,pada deszcz.
Ja dzisiaj też ruszam na zakupy jak zwykle raz w miesiącu taaakie ogromniaste.
Muszę jechać aż do Szczecina żeby kupić taniej bo u nas to takie ceny że nie idzie wyrobić finansowo.
Lato w pełni a u nas dzisiaj pogoda pod psem,pada deszcz.
Ja dzisiaj też ruszam na zakupy jak zwykle raz w miesiącu taaakie ogromniaste.
Muszę jechać aż do Szczecina żeby kupić taniej bo u nas to takie ceny że nie idzie wyrobić finansowo.
Cześć Kobietki:-):-):-):-)
ja mam dzisiaj generalne porządki umyłam już najgorsze okna i zostały mi tylko dwa malutkie w kchni i u małegoMały dał mi czadu w nocy i od rana i zasnął jak tylko na dobre wstałam
W tym miesiącu robimy remontodmalujemy kuchnię i okleimy szafki na ciemne drewno i wymalujemy duży p[okójjuż się doczekać nie mogę
wszystkie foty świetne
nie wiem czy jeszcze uda mi się zajrzeć ale jakby co miłego dnia.Buziaki
ja mam dzisiaj generalne porządki umyłam już najgorsze okna i zostały mi tylko dwa malutkie w kchni i u małegoMały dał mi czadu w nocy i od rana i zasnął jak tylko na dobre wstałam
W tym miesiącu robimy remontodmalujemy kuchnię i okleimy szafki na ciemne drewno i wymalujemy duży p[okójjuż się doczekać nie mogę
wszystkie foty świetne
nie wiem czy jeszcze uda mi się zajrzeć ale jakby co miłego dnia.Buziaki
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie babeczki
rodzinka się zjechała mam luzy odciązaja mnei jest super dzieci mi porywają bawia sie z nimi ile tylko moga
wieczorami imprezki ehheheh rodzinne
mozena połaczyc wakacje rodzinne z wypoczynkiem nie jadąc samemu na wakacje by wypocząć
byle do soboty rano mężusio wraca i bede wtedy w pełni szczęsliwa
kozystam z pogody jezdzę na rowerku pływam
poprawiam kondycje jednym słowem
pozdrawiam was do miłego
rodzinka się zjechała mam luzy odciązaja mnei jest super dzieci mi porywają bawia sie z nimi ile tylko moga
wieczorami imprezki ehheheh rodzinne
mozena połaczyc wakacje rodzinne z wypoczynkiem nie jadąc samemu na wakacje by wypocząć
byle do soboty rano mężusio wraca i bede wtedy w pełni szczęsliwa
kozystam z pogody jezdzę na rowerku pływam
poprawiam kondycje jednym słowem
pozdrawiam was do miłego
ja dzisiaj w nerwach bo mi padł twardy dysk w kompie całe szczęście zrobi lam bekapa i trochę ważnych rzeczy udało się ocalić nowy zakupimy pewnie za miesiąc jak jakas grubsza gotówka w domowym budżecie zawita póki co na mężowy siedzę i nigdy nie wiem kiedy mnie wyrzuci;-)
weekend na wiosce spędziliśmy ale teraz cały tydzień w domku jezdeśmy
ach jeszcze jednego mega nerwa miałam. wczoraj. męz mi się przyznal że znowy pali. w pracy. no i status na dziś jest taki, że nie odzywam si do barana i mam zamiar jeszcze bardziej wysublimowane metody tortur wcielić w życie bo nie ok lamuje się najlepszego przyjaciela
tak mi się tydzień zacząłmykamy na spacer z Młodym bo juz słysze jak wzystko z łóżeczka na podłodze ląduje
Ach Bodziu słonko moje, jeśli nie wyrzuciłaś to przeslij mi prosze srapki wszystkie bo zaginęły w akcji ratowania dyskui teraz bezskrapkowa jestem
weekend na wiosce spędziliśmy ale teraz cały tydzień w domku jezdeśmy
ach jeszcze jednego mega nerwa miałam. wczoraj. męz mi się przyznal że znowy pali. w pracy. no i status na dziś jest taki, że nie odzywam si do barana i mam zamiar jeszcze bardziej wysublimowane metody tortur wcielić w życie bo nie ok lamuje się najlepszego przyjaciela
tak mi się tydzień zacząłmykamy na spacer z Młodym bo juz słysze jak wzystko z łóżeczka na podłodze ląduje
Ach Bodziu słonko moje, jeśli nie wyrzuciłaś to przeslij mi prosze srapki wszystkie bo zaginęły w akcji ratowania dyskui teraz bezskrapkowa jestem
reklama
Madziu biedactwo Ty moje nie wyrzuciłam...Ja taka małpa jezdem,że swoich prac sie nie pozbywamWprawdzie nie publikuje ale swoje oko ciesze;-)
Ni troche Wam fotek pokaże, a że Młode śpi to może i cos nowego zrobie.
Ni troche Wam fotek pokaże, a że Młode śpi to może i cos nowego zrobie.
Podziel się: