reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry Kobitki :tak:

Amanda właśnie mi usnęła :tak::tak:i mam chwilę spokoju:tak:
po 11 spała mi tylko pół godzinki i teraz padła po wcześniejszym zdemolowaniu pokoju i zasikaniu parkietu ( bo puściłam jej bez pieluchy):crazy:
Pracy jeszcze nie znaleźliśmy :-:)-( a raczej jedna praca jest tyle że za mniejszą kasę:confused: (o 400zł mniej:-( )ale cóż jak nic innego nie znajdziemy to i tą weźmie:confused:
Kochana główka do góry na peweno znajdziecie coś na miarę Waszych oczekiwań:tak::tak::tak: Znam to aż za dobrze u nas jest tak samo;-) ale zawsze lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu;-)Tulę Cię mocno i trzymam kciuki

co do mojego chorubska widzę małą poprawę wię diałaaaa......:-):tak:
To rewelacja dobrze,że kasa nie poszła na marne:tak::tak::tak::-D

Pochwalę się pazurkami a co se będę żałować.
Zobacz załącznik 88520
Super paznokcie a na końcach brokat?Super to wygląda:tak::tak::tak:
Witam nowe Mamy JKRZYMKA wyluzuj co je straszysz od razu co?
Kiedyś każda z nas była nowa:tak::tak::tak::tak:;-);-):-D:-D:-D:-D

dzięki Kobitki mam jeszcze maleńką nadzieje że się coś trafi:tak:... oby:confused:
Aneta śliczne pazurki :-):-):-) ......................aj też chce takie:sorry2::rofl2:

Wpadłam życzyć Dobrej Nocki póki małżonek kąpie Amandę:laugh2::laugh2:

heloo babeczki
ciagle mnie coś trzyma nie ma juz ekscesów biegania do łazienki ale boli wciąz
zielona herbatkę niedawno wypiłam pobekało się i nadal to samo
a najgorsze ze do lekarza nie moge iśc bo tylko dzieci urząd pracy ubezpieczył i jeszcze ksiązeczka mi się skończyła więc lipka po całości wrrrrrrrrrrrrrrrr
baczki daja troszke w kośc bo chcą sie nimi zajmowac ale oni nie chca przyzwyczaili się ze tylko mama i mama najbardziej junior i tragedia sa chwile ze 5 min pobawi sie z kims i potem przypomina sobie o mamie i tragedia
najgorsze ze on ma iśc od wrzesnia do żłobka jak to tam bedzie tego nawet sobie nie potrafie wyobrazić mam dni że sobie myśle odpuszczam żłobek maż na przedszkole i życie zarobi ale ja wiem jestem w mega kropce :p

Marta1981 nad morzem piżdzi i pada non stop:p

aluśka :) bedzie dobrze ja w tej samej sytuacji choć męzowi juz obicali prace bo tesciowej znajomi maja firme budowlana i pracy w pip jest oby tak było

reklama
Emi my tu nie jakieś dresiary co dymów szukają tylko kobiety spokojne i nie dzielimy na dzielnice rasy wyznania itd ja jestem z żabianki;-)

Anula ja nadal czuję się nowa :-D:-D:-D

Anetka pazurki super:tak::tak::tak:

Aluśka Dobrej Nocki:-)

Do góry