reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witamy i zaraz mykamy
Anulka fotki nie dotarły:-:)-:)-(A fotelik taki sam jak nasz:-D:-DBędziecie mieli super wypady:tak::tak::tak:
U nas słońce ale witar taki,że mało łepka nie urwie.Na zakupach byliśmy a teraz otworzyłam okno i tak się witrzymy.A po połedniu na pifffko idu:sorry2:Bezalkoholowe oczywiśnie;-);-):-)Z psiapsiółką bez dorobku:-p:-pDorobek zostaje z tatem:laugh2::laugh2:

reklama
Bodziu fotki nie dochodzą dostaję meila z powrotem bo podobno Twoja skrzynka jest przepełniona:-(
Jeśli obie w jednym czasie będziemy na gg to najwyżej powiesz mi jak mam to zrobić Kochna
My na przyszły rok myślimy o takim
Fotelik rowerowy HAMAX BIKE RIDER LUX do 22 kg (411471184) - Aukcje internetowe Allegro
albo o takim
Fotelik na rower KETTLER od 1 zł BCM (412115949) - Aukcje internetowe Allegro
ale jak nie uda mi się tanio zlicytować to mam jeszcze całą jesien i zime na kup[no:tak::tak::tak:
Agatulka
jak brzusio?>

Anula fotelik bomba:tak:w sam razik na letnie przejażdżki;-) my za takim oprzyrządowaniem zaczniemy się na wiosnę rozglądać bo póki co to Szymek zywe srebro i nie wysiedzi ;-)

Agatulka biedactwo tulasy na brzucha - może miętki się napij i jakieś paskudztwo na żołądek zażyj - krople, albo ranigast:confused:

No my się odmeldowujemy do popołudnia późniejszego
36_3_16.gif

ja wykozsytałam ze mam 2 cioteczki w domu i kimłam sie godzinke jupiiii
synek teraz padł a ciotki z Zuzka poszły na obiad do teściowej na ośrodek wczasowy koło mojego domu:p
ahh fajno miec kogos by sie na chwilke kimnąc
mietkę popijam już sobie brzydko pobekuje i ulga jest wieksza
ale mam nawroty nerwo-skórczy mam takie dziwne cos od stresu mam skórcze w żebrach i kucie w kregosłupie
w końcu za kilka dni czeka mnie przeprowadzka na 2 koniec Polski nie wiem czy sie zapakuje do przyczepy jaka przyjechała :p dobytku mamy troszkę-nazbierało sie przez 6 lat bycia razem :p
no to miłego dzionka babeczki
no nic wykozystuje ze mały spi w domu nikogo nie ma i porzadki zrobie poprasuje i pranie nastawie bo przychodzimy wieczorem i w kimona od razu a rano tylko jemy snaidanie ale dzieci sie wybawia rano i tornado porobia

hehhe zapomiałam napsac dzieki za tulaski hehehhehehehhe skopiowałam i nie wpisałam azz dupa ze mnie
anulka jzu lepiej ciutke
ale co za cholerstwo mi zaszkodziło bo jadłam to samo co inni moje dzieci tez

Agatulka-A może jelitówkę masz?A miałam ci jeszcze napisać że masz takie samo nazwisko po mężu jak moja siostra.

Madźka-Torebcia sliczna.

anula-Foteliki fajowe.

Ja zmykam bo za godzinkę mam wychodne do kosmetyczki pazurki sobie zrobić.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kobitki :tak:

Amanda właśnie mi usnęła :tak::tak:i mam chwilę spokoju:tak:
po 11 spała mi tylko pół godzinki i teraz padła po wcześniejszym zdemolowaniu pokoju i zasikaniu parkietu ( bo puściłam jej bez pieluchy):crazy:
Pracy jeszcze nie znaleźliśmy :-:)-( a raczej jedna praca jest tyle że za mniejszą kasę:confused: (o 400zł mniej:-( )ale cóż jak nic innego nie znajdziemy to i tą weźmie:confused:
Meg jak samopoczucie?:sorry2:Brzusio rośnie?
Agatulka współczuję ekscesów zdrowotnych:-:)-:)-(
może to grypa żołądkowa Cię dopadła:dry:
Madźka ładniusia torebeczka:tak::tak::-)
Bodzia miłego spotkania z psiapsiółką:tak::-):-):-)
Anula
fajne foteliki (koszyczek):tak::tak::tak:
Jkrzymka współczuje uczulenia mam nadzieję że maści pomogą:confused::confused:

witam wszystkie mamy siedzące w domku ze swoimi pociechami .Jestem tu nowa mam 6 letnią córeczke i drugie w drodze również jestem z dzieckiem w domku .czesami człowiek chciał by z kimś pogadać mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swego grona Pozdrawiam .:-)

Agatulko no wrcaj no szybko do zdrówka:tak::-)
fajnie że troszku odpoczełaś....

Bodzinka napij się za mnie też pliiiiissssss:-p

Anula fajny fotelik :tak:

Anetko jak pazurki , ładnie zrobione?;-)

Aluśka głowa do góry jak to się mówi po nocy wstaje nowy dzień...
trzymam kciuki by coś fajnego i za ładną kaskę się szybciutko trafiło:tak::tak::tak:....

Welonka do kontroli proszę:-D:-D:-D wysłaś namiary na Naszą klasę na wiadomość prywatną :-D:-D:-D
oczywiście nie musowo;-);-):-D:-D:-D

co do mojego chorubska widzę małą poprawę wię diałaaaa......:-):tak:

reklama
Do góry