Katrim a żebym to ja wiedziała byłam u zwykłego lekarza bo do dermatologa to miajsc nie było ..... wysypana jestem swędzącą kaszką na szyi twarzy rękach teraz jaszcze na nogach i na oczach liszaje potworność ... narazie biorę wapno,cerutin, bi-profenid, telfast i czkam na maść która będzie gotowa dopiero w poniedziałek
reklama
katrinm5
Fan(ka)
JKRZYMKA no kurcze ale Ci sie przytrafiłoA może to uczulenie od słonca....A nie możesz iśc prywatnie do dermatologa?Wiem że to kosztuje ale lepiej żeby obejrzał to specjalista bo z ogólnymi to rożnie jest.....
katrinm5
Fan(ka)
Właśnie kupe kasy każa sobie płacić...A nigdy nie wiadomo czy pomoże..
K
kerry1
Gość
JKrzymka nie zmieniłaś czasem ostatnio proszku lub płynu do płukania. Znajoma miała kiedyś taką dokuczliwą wysypke właśnie od nowego płynu do prania tkanin. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie.
katrinm5 my własnie dziś przywieźliśmy naszą starszą pociechę od dziadków. Tęskniłam strasznie ale wiem, że ma tam podwórko i mnóstwo miejsca na upust swej energii i że po prostu mu tam jest dobrze. Ale miło było jak biegł do nas i krzyczał "mami, tati"
Bodzinka jak zwykle super fotki, pełne uśmiechu i optymizmu.
katrinm5 my własnie dziś przywieźliśmy naszą starszą pociechę od dziadków. Tęskniłam strasznie ale wiem, że ma tam podwórko i mnóstwo miejsca na upust swej energii i że po prostu mu tam jest dobrze. Ale miło było jak biegł do nas i krzyczał "mami, tati"
Bodzinka jak zwykle super fotki, pełne uśmiechu i optymizmu.
reklama
A dzięksa ja kiszę się dalej w domku :-(
foty masz cudeńkowe na NK i te teksty jakie dopasowane super;-)
Odkrywam mój ukryty talent:-):-):-)
Podziel się: