reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia a Tobie co:confused: z upału słabość czy co Ciebie dolega:confused::confused: bo ja nie lubię jak ci coś dolega:no::no:Marta do mnie pisała:tak::tak:, Sikoreczka jeszcze się wczasuje czy jak:confused::confused: a Martynka już ma kompa:confused::confused: a co tam u ciężarówki naszej koffanej:confused::confused::confused:jakoś może popołudniu przysiądę i poczytam co u Was bo nijak nie mogę się odnaleźć;-):zawstydzona/y:
Teraz zmykamy na spacer. muszę jakoś Szymkowi wytłumaczyć, ze 2 godzinki i do domku a nie calusieńki boży dzień na dworzu:sorry2:ale chyba jutro pojedziemy na taki weekendowy tylko wypad do rodziców bo męż też chce odetchnąć a jeszcze ten weekend ma być ładny - czytaj gorący i słoneczny:cool2::cool2:a od poniedziałku idę na nas deszcze i ochłodzenie to w Łodzi posiedzimy.
drzewa nam między blokami powycinali i teraz sprzątają i nijak prania nie mogę rozwiesić bo się kurzy aż strach:dry::dry:a już by przewiało:dry:

reklama
Madzia koffana zle napisałam..Śpiąca jestem okropniście, nie umiem się wyspac ostanio:dry::dry:
Iwonka się plażuje i przesyła Wam pozdrowionka.Eska dostałam.
Martynka się pokazuje więc chyba kompa odzyskała.
Do mnie Marta też pisała i pozdrowienie wysłała:-D:-D
Meg się czuje nie najlepiej, przesuneła nawet urlop.
A ja właśnie doszłam do wniosku,że potrzebuje potężnego kopa w dooopsko bo znowu mam jakieś niejasne wyrzuty:happy2:
Więc prosze go mnie zasadzić:-p:-p

witajcie Mamusie, w końcu znalazłam noclegi w Rabce
Kordeczki. Już nie umiem się doczekać wyjazdu...ostatni nasz dłuższy pobyt to luty 2006, narty w słowacji i lipiec 2006 malbork i morze. W zeszłym roku organizowaliśmy tylko jednodniowe wypady z Kubusiem ale zaliczyliśmy nawet górki, fotka poniżej. A teraz to powoli wariuję w domu, chyba przez upał. Na szczęście dziś jestem u rodziców na ogródku.

Zobacz załącznik 87916

Zobacz załącznik 87917

Pozdrawiam wszystkie mamusie i te na wakacjach i te w domu i te które mają gości i te które dopiero będą mieć:shocked2:, i te zabiegane i odpoczywające oraz dla wszystkich naszych dzieciaczków:tak:

Witam:-)

Dawno u Was mnie nie bylo..jakos czasu brak.Grześ jest bardzo absorbującym dzieckiem..a jak zobaczy mamę przy kompiku to juz nie odpusci:-)Zagladam tylko na Lipcowki ale tez nie zawsze..
Widzę że dużo nowych mam przybylo:Witam wszystkie:-)
Poczytałam troszkę ale nie bedę nadrabiała.
Ja to już raczej mamą siedzącoą w domu nie będę bo wracam do pracy:-:)-(
Dziś Grzesia do Dziadków mąz zawiózł i jest mi bardzo smutno:-(
U nas tak jak wszędzie gorąco.

Dziewczyny śliczne zdjęcia powklejałyscie:-)Dziciaczki boski i mamusie sliczne:-)

Kerry fajnego masz Potwora Wodnego:-D:-D

Kasiu jakie cudne zdjątko w podpisie:-D:-D
Madzia gdzie Cię znowu wyiwło kochana Ty moja....

Kery, Bodziu dzieciaczki przecudne fotoski super :tak:
Witam wszystkie Kobity:-)
ja nadal męczę się z uczuleniem ku.....a mać taka pogoda a ja gniję w domu kidy mi to zajdzieeeeee:wściekła/y:

reklama
Bodzinka dziękuje bardzo:-)Ale suwaczek Grzesia mi gdzieś uciekł:-:)-(A Karolek jak zawsze cudny chlopiec:-)I mamusia śliczna:-)Zawsze super zdjatka:-)
JKRZYMKA przepraszam ale ja nie w temacie:baffled:Co to za uczulenie?Trochę wścibska jestem;-)

Do góry