reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj dziewczynki same złe wiadomości dziś.
Sikoreczka rzeczywiście rzadka to choroba ale najważniejsze że lekarze prawidłowo ją rozpoznali. Miejmy nadzieję, że bedzie dobrze.
Aluśka twój mąż na pewno znajdzie pracę.Trzymam kciuki za Was i za Agatulkę.
Agatulka jak tam ogóreczki?
Winka są zabezpieczenia przed takimi niepewnymi stronkami.
Aneta oby już się skończył @.

dzieki za miłe słowa od was wszystkich trza mysleć pozytywnie
jak nie dostanie pracy w polsce to pojedzie za granice trudno
w miescie mi bedzie prościej bo łżobek i przedszkole potem plac zabaw tescie na 2 stronie ulicy wiec było by do kogo gebe otworzyć tak to tylko wirtualne pogaduszki mam

ogórki sie mocza zaraz wkładamy do słoików hehehh

reklama
Winka są zabezpieczenia przed takimi niepewnymi stronkami.
Wiem, wiem, że są tylko to cholerstwo ujawniło sie dopiero jak m. chciał uruchomić ściągnięty program. Nagle komputer sam się wyłączył i włączył po czym pokazały się niebieskie ciapki na ekranie i znowu wyłączył się i tak w kółko.
Ale Ty jako żona informatyka ( chyba dobrze zapamiętałam ) może znasz jakieś super skuteczne zabezpieczenia właśnie na te stronki ? :-) Plisss :-)

.Szkoda,że nie jedziesz bo ja tez uważam,że to by Ci lepiej zrobiło niż zostanie w domu.Do tanga trzeba dwojga.A taki oddech zrobiłby Ci dobrze, no i Stasiowi:tak::tak:
Anula ja jestem dokładnie tego samego zdania:tak::tak::tak:

Bodzia to się nadaje na skargę na urząd pocztowy tudzież sprzedającego na alllegrze:dry::angry::angry:to jest robienie z ludzi balona . gdzie Martyna z uprawnieniami na walec:confused::confused::wściekła/y:

I uwaga: natycham Cię na pakowanie:
hipnoza.gif
:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Asiulinka Pierwsza Szamanka BB:-D:-D

Ja z moimi chłopcami
Kerry ale Ty młodziutka jezdeś:szok::szok::tak::tak::tak::tak:

A mi wczoraj paczkę przyniósł nowy listonosz.Takie ciacho,że będę częściej na allegro zamawiała no i dzwoni dwa razy;-);-);-);-):tak::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
.
Anuula to widze, że nie najgorzej się masz, ja listonosz dwa razy dzwoni:cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z wieczornego wyjścia nici ale moja siostra z wyboru leci do mnie z pizzą:-D:-D:-D
no i dobrze, zawsze jakaś forma odhamienia od codziennej rutyny;-):-)

Własnie dzwoniła moja mama że odebrali wyniki taty z tomografu:dry: No i nie jest fajnie bo wykryli u taty chorobę Ormonda:-( Cholera wie jak się to leczy i wogóle w necie piszą że to bardzo żadka choroba i rokowania są nie pewne:-( Szlag by to trafił, zawsze coś:wściekła/y:
Sikoreczka przytkało mnie. Dobrze, że rozpoznanie jest jednoznaczne i będą coś robić w tym kierunku. trzeba być dobrej myśli:dry:

Małżonek mnie wczoraj po powrocie poinformował że został zwolniony z pracy :szok::no:na razie dostał ustne wypowiedzenie :no:
pracuje do 14 sierpnia a potem do końca miesiąca idzie na zaległy urlop.....:confused::no:
no i du..a musimy coś znaleźć:confused:
Aluska to jak nie urok to sraczka. dopiero się uporałaś z psychicznym molestowaniem przez teściówkę i szwagra i udało Wam się wykombinować wyprowadzkę a tu kłody pod nogi:angry::angry::no::no:

Agatulka trzymam kciuki żeby i u Was wszystko się ułożyło jak przystoi

resztę ściskam i buziam bo nie pamiętam co jeszcze komu:sorry2::sorry2: u nas dzień okropliwie upalny był i duszny. Chodze jeszczę taka ugotowana i słaba jakas:dry: Jutro z rańca jedziemy na świeże powietrze to wszystkim nam dobrze zrobi bo w tym mieście spaliny jeszcze dodatkowo powietrze zagęszczają. Dziękuję za życzenia wypoczynkowe. oj wybyczę się za Was laseczki jak chcecie. Za każdą jedna kończyne opalę:cool2::-D:-D:-D
Męż kolacyjkę pichci to ja lecę do wanny bo potem jeszcze mnie końcówka drugiego sezonu House'a czeka bo z Szymem na tydzień na wiochę wybywamy to bez kompa będę:dry::-(

Miłego weekendu babeczki
11.jpg

Ostatnia edycja:
agatulka, aluska u mnie przez to ze m zwolnili musial jechac w Polske szukac pracy a ja slomiana wdowa:-:)baffled::tak:

madzka ja w poniedzialek na wies wybywam. Choc moja miescina to tez taka wieksza wies:-D

kerry ja tez chyba jeszcze nie mam twoich namiarow na nk

Sorry ze pisze bez polskich liter ale cos mi sie komp przy nich zawiesza

POZDRAWIAM

Dziecię mnie woła, bym się koło niej położyła, więc jakbym śmiała odmówić :blink:.

Na dziś się żegnam. Pięknych snów Wam życzę

I udanego weekend-u
385.gif

Straszliwie żeście naprodukowały dlatego przepraszam jeśli kogoś pominę.
Sikoreczka
-Trzymam kciuki za tatę.

asiulinka
-Za kawkę dziękuję,trochę późno ale lubię zimną.PYCHOTA!!!

Małżonek mnie wczoraj po powrocie poinformował że został zwolniony z pracy :szok::no:na razie dostał ustne wypowiedzenie :no:
pracuje do 14 sierpnia a potem do końca miesiąca idzie na zaległy urlop.....:confused::no:
no i du..a musimy coś znaleźć:confused:
No to nie fajnie,miejmy nadzieję że szybko znajdzie jakąś pracę.

agatulka
-Podrzuć parę ogórasów.

agga-Nigdy nie miałam tak długo.Przed ciążą to trzydniowe a po ciąży miałam tylko jedną @ 7 dniową teraz mam drugą.

Ostatnia edycja:
Straszliwie żeście naprodukowały dlatego przepraszam jeśli kogoś pominę.
Sikoreczka
-Trzymam kciuki za tatę.

No to nie fajnie,miejmy nadzieję że szybko znajdzie jakąś pracę.
agatulka-Podrzuć parę ogórasów.

agga-Nigdy nie miałam tak długo.Przed ciążą to trzydniowe a po ciąży miałam tylko jedną @ 7 dniową teraz mam drugą.

no 6 słojów zrobionych bedzie na zimę a ona długa a powiem ze to moja 1 tura wiec pewnie jeszcze mysle z 3 tury zrobie heheh w nastepnym tyg
zostało 4 sztuki mogę podżucić :p
a zaraz buraczki się zaczną

Dziecię mnie woła, bym się koło niej położyła, więc jakbym śmiała odmówić :blink:.

Na dziś się żegnam. Pięknych snów Wam życzę

I udanego weekend-u
385.gif

moja tez ostatnio prosi by ją głaskać do snu chyba troszke chce w ten sposób mieć mame tylko dla siebie bo w dzień wiadomo braciszek czesciej w centrum

anula833-zapomniałam podziękować za superaśne komentarze na NK.
W sprawie twojego małżeństwa to mogę powiedzieć tylko tyle "wyjazd mógłby wam pomóc i zbliżyć".
agatulka-Piszę się na te 4 sztuki.
zuzkus-Życzę miłego wypoczynku.

IDĘ LULU DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ I KOLOROWYCH SENKÓW!!!!!!!!

reklama
Zuzkus link do profilu na NK jest w moim podpisie miedzy suwaczkami, zapraszam:-)
Madźka ja wcale taka młoda nie jestem bo tydzień temu 31 mi stuknęło!
Winka z tymi niektorymi chol..ymi diabelskimi stronkami to nie ma sposobu na nie jak tylko unikać podejrzanych i nie ściągać wszystkiego na oślep. Warto mieć program antywirusowy. Podstawowe wersje są darmowe, za rozbudowane trzeba zapłacić.
Najlepsza jest ostrożność po prostu.

Do góry