Witam Kobitki
Pogoda paskudna i pomyśleć że to lipiec
Dziękuję Kochane za takie miłe komentarze na nk:-)
agatulka Maks i Zuza przesłodko wyglądają :-) urocze wspomnienia
Trzymam kciuki żeby jednak udało się uratować Was związek
Foteczki super uroczych masz facecików :-):-):-)
Sikoreczka bardzo mi przykro z powodu choroby taty :---(
mam nadzieję że wyzdrowieje
Bodzia coś na poprawę humorku
:
Pogoda paskudna i pomyśleć że to lipiec
Dziękuję Kochane za takie miłe komentarze na nk:-)
Śliczna śpiąca królewna :-):-)Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
chyba była moja córcia zmęczona po spacerku
agatulka Maks i Zuza przesłodko wyglądają :-) urocze wspomnienia
Anula przykro mi że już Wam sie nie układa:-(yba mi się nie ułoży i przyjdzie się rozstać bo tak żyć się nie da:----(
Trzymam kciuki żeby jednak udało się uratować Was związek
Kerry ale masz sprytnego synka Brawa dla Kubusia :-):-):-)Czy wasi mężowie też są zazdrośni o BB? Mój chyba tak... dlatego dziś nadrabiam a jutro pewnie mnie nie będzie no ale pogoda się robi więc czas na dworek się wybrać np na jakiś basen albo nad wodę. A jeszcze wam opowiem co zrobił wczoraj kubuś (20 miesięcy): Muszę się pochwalić że wczoraj moje dziecko po zamknięciu wieczornym drzwi do jego pokoiku (tylko na chwilę uśnięcia potem zawsze otwieramy) nie chciał spać, po czym przysunął do drzwi stołeczek (taki mały z serii Mamut z Ikei) wszedł na niego, otworzył drzwi, zszedł, odsunął krzesełko, po czym z szelmowskim śmiechem wparował do naszego pokoju telewizyjnego.
Foteczki super uroczych masz facecików :-):-):-)
aneta o kurcze aż 13@ mam nadzieję że do jutra sie już Ci skończy i nie będziesz musiała się z nią męczyćOd 13 dni mam @ i już nie wiem co jest grane.W środę byłam u gina dał mi jakieś leki na zatrzymanie ale na razie to nic nie dało.
Sikoreczka bardzo mi przykro z powodu choroby taty :---(
mam nadzieję że wyzdrowieje
Bodzia coś na poprawę humorku