reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anula833-zapomniałam podziękować za superaśne komentarze na NK.
W sprawie twojego małżeństwa to mogę powiedzieć tylko tyle "wyjazd mógłby wam pomóc i zbliżyć".
agatulka-Piszę się na te 4 sztuki.
zuzkus-Życzę miłego wypoczynku.

aneta odkładam dla ciebie je
a co do naprawy małzeństwa to serioooo wyjazdy dobrze robią nasze sie bardzo wzmocniłooo

hmm połowy nie mam kontaktu na nk :p kto chętny na kontak ze mna:p

reklama
Witojcie Babeczki :-)
kurcze troche miałam do nadrobienia :szok:
ja dziś wyspacerkowana bo pogoda śliczna :tak:

w niedziele robie roczek Kordka i w środe drugi raz bo prawdziwe :tak:

niemam głowy dziś kurcze przecież kawy 2 nie piłam :confused:

zdjątka szkrabów śliczniusie:tak:

straty prac współczuje i trzymam kciuki byście znaleźli dobrą i na stałe:tak:

kurcze więcej nie pamiętam wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witojcie Babeczki :-)
kurcze troche miałam do nadrobienia :szok:
ja dziś wyspacerkowana bo pogoda śliczna :tak:

w niedziele robie roczek Kordka i w środe drugi raz bo prawdziwe :tak:

niemam głowy dziś kurcze przecież kawy 2 nie piłam :confused:

zdjątka szkrabów śliczniusie:tak:

straty prac współczuje i trzymam kciuki byście znaleźli dobrą i na stałe:tak:

kurcze więcej nie pamiętam wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jej jak na spowiedzi hehheheh
wybaczamy :pPPP

kerry1 pozwoliłam se wysłac tez zaproszonko:)

Własnie dzwoniła moja mama że odebrali wyniki taty z tomografu:dry: No i nie jest fajnie bo wykryli u taty chorobę Ormonda:-( Cholera wie jak się to leczy i wogóle w necie piszą że to bardzo żadka choroba i rokowania są nie pewne:-( Szlag by to trafił, zawsze coś:wściekła/y:
Ogromne tulaski.:-(Nie wiem co Ci jeszcze napisać. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.:tak::sorry2:

Małżonek mnie wczoraj po powrocie poinformował że został zwolniony z pracy :szok::no:na razie dostał ustne wypowiedzenie :no:
pracuje do 14 sierpnia a potem do końca miesiąca idzie na zaległy urlop.....:confused::no:
no i du..a musimy coś znaleźć:confused:
O kurcze.:baffled: A to Was urządzili. Życzę powodzenia w poszukiwaniach pracy -jezcze lepszej i lepiej płatnej. ;-):tak::blink:

o fuck to to sie wam porobiło
my tez od 15 pracy szukamy oboje bo dzieci zapisane sa do przedszkola i żłobka trza mieć pracę mąz zapisany w urzędzie od sierpnia kuronia dostanie ale tyle tego ze hoho
dorabia sobie u wujka ale tam tyle co praca sezonowa z\obaczymy jak sie potoczy
jestem pozytywnie nastawiono
Wam też życzę znalezienia idealnej pracy.;-) A z pozytywnym nastawieniem -tak trzymać.:tak:

asiulinka powodzenia w szukaniu pracy :tak:. Na pewno urząd pracy Wam w tym pomoże. Tylko wiadomo jakie są płace z takich ofert :baffled:.
Dzięki.:-D:-D Ja, tak sobie myślę, że zacznę się rozglądać na początku przyszłego roku za jakąś pracą, a Grzesia mam nadzieję wcisnąć do żłobka. Mam nadzieję, że mi się uda.:sorry2:
Ale już teraz dziękuję za życznia powodzenia.;-):tak::-D:-D:-D

oj wybyczę się za Was laseczki jak chcecie. Za każdą jedna kończyne opalę:cool2::-D:-D:-D
No to wybycz się za mnie.:tak: I poproszę opalić za mnie brzuszek. :rofl:

A ja muszę spakować kilka ciuszków, bo jedziemy na weekend do znajomego mojego m z pracy. Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze.
I ja Wam, życzę udanego rodzinnego weekendu.:-)

Aha, i zgłaszam, że przez najbliższe dwa tygodnie mogę sie rzadziej pojawiać, bowiem m na urlop i będziemy w rozjazdach bądź razem siedziec w domku.
Pozdrawiam.:-)

Agatulko dzięki za rozgrzeszenie ;-):-D

Sikoreczko Wiara i Nadzieja czynią cuda..... przytulasek

kurcze ślipia mi sie plączą :confused::szok:
Spokojnej nocki .... muszę jeszce pare rzeczy sprawdzić papatki

No nareszcie jestem spakowana:-) Nawet nie było tak źle;-)
Burza u nas przeszła z pierunami, a tak waliło że wszystko mieliśmy powyłączane w dzieciaczki się bały:baffled:
Idę do łóziamoją pannicę zaśpic. Gdybym dziś już nie powróciła to DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ!:-D

JKRZYMKA a proszę cię bardzo
ja tez w kimonko walę nic to po mnie:p
między suwaczkami dodałam link do konta nk jak ktoś chce zapraszam:p
asiulinka mnie czeka pakowanie za 2,5 tyg i wielka przeprowadzka przez cała polskę

reklama
Zuzkus ale za to bedzie podwójna porcja całusów i uścisków.
Fajnie, że jesteście też na NK.
No to dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy ;-)
Życzę udanego wypoczynku tym które wyjeżdżają na urlop i na weekend i wam wszystkim życzę słonecznego relaksiku.
Ja mam nadzieję wypocząć. Mój małż jutro gotuje!;-) i jedziemy obowiązkowo nad wodę ze znajomymi!

Do góry