reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
asiulinka-Ja poproszę kawusię.Mnie dzisiaj krew zalewa dosłownie i w przenośni.

Od 13 dni mam @ i już nie wiem co jest grane.W środę byłam u gina dał mi jakieś leki na zatrzymanie ale na razie to nic nie dało.
Oj, to nie dobrze z tą @.:baffled: Ja na szczęście właśnie skończyłam.:-)
A dla Ciebie specjalna kawa ze wzmacniaczem:;-):-p
WzmocnionaKawa.jpg

Witajcie kobietkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

my od 9 na działce o 12 do domu na Maksa dżęmkę padł od razu a dzięki czemu
wystawiłam basen i sie taplały w wodzie
ja się nawet kimłam na kilka minut :))

sikoreczka a gdzie wybywasz na ten urlop

ja sie bede powiedzmy urlopować oczywiście z cała rodzinką od 2 sierpnia :)
jakoś nie wyobrażam sobie wakacji bez dzieci
te zamki z piachu zabawy :)

anula833 ale babski wieczór będzie:p

My też powrócili ze spacerku i dufota okrutna jest:sorry2:
Asiulinko dzięki za natchnienie:-D
Własnie dzwoniła moja mama że odebrali wyniki taty z tomografu:dry: No i nie jest fajnie bo wykryli u taty chorobę Ormonda:-( Cholera wie jak się to leczy i wogóle w necie piszą że to bardzo żadka choroba i rokowania są nie pewne:-( Szlag by to trafił, zawsze coś:wściekła/y:
Idę na strych, ktoś mi popilnuje Beboków????????

sikoreczko :-( Dużo zdrówka dla Twojego taty.

Mój szanowny małżonek wczoraj coś ściągał z internetu z jakiś nie pewnych stron i w jednym z programów był jakiś dobrze maskujący się wirus. Skutkiem tego było to, że komp padł :wściekła/y:. Do późnej nocy wgrywaliśmy na nowo system i na szczęście już jest ok. Ja jak zwykle na nowo musiałam dziś wszystko ściągać z sieci. Normalnie myślałam, że Go uduszę :angry:.

Przeszła u nas buuurza i w tle słychać następną. Ale ta pogoda zmienna.
Blada jestem jak nie powiem co, chcę się wreszcie opaliććććććć !!!

Oj widzę, że tu jakieś czary mary, hipnozy odchodziły :-D.

BBabki ja mam dość....
Za oknami mam taka ulewe,że:szok::szok::szok:
a ja chce frytki a olej mi wyszedł:wściekła/y::wściekła/y:
Dziecko mnie wkurza:angry:
Mąż doprowadza do szału..............
Sikoreczka trzymam kcikuki,żeby z tata wszystko dobrze było.

reklama
Bodzinko głęboki wwwdddeeeccchhh i wwwyyydddeeeccchhh, wwwdddeeeccchhh i wwwyyydddeeeccchhh.
1783.gif

Do góry