reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć ja już siedzę bo dospać nie moę,a śpi nawet Staś:tak::tak::tak:Wczoraj nocy właściwie dzisiaj zadzwonili rodzice z kolejną porcją dobrych wiadomości.Wrócili ze szpitala,bo moja babcia złamała sobie rękę w dwóch miejscach i nie wiadomo czy nie skończy się operacją:no::no::no::no:
Aluśka współczuję i tulę Cię mocno,na pewno Twojemu m. się uda szybko znaleźć prcę.Ja przechodziłam przez to 3 miesiące temu.Na pewno wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

Witajcie babeczki
u nas super noc oba bąbelki spały ładnie do 8
wyspane teraz jeden golas je arbuza na moich kolankach

dzięki za komentarze na nk:)))

My dziś na św Anny idziemy na festyn przy kościele
duzo atrakcji dla dzieci będzie więc dużó dzieci a tego trzeba najbardziej dziecią kontakt z dziećmi

Hje wam witam wszystkkie

Widze ze u was na ogół wszytsko ok, dzieciaczki rosna broja jak tylko moga;-)

U mnie na nowo szpital w domu, m po operacji woreczka żółciowego, ledwo mu reke z gipsu wyciagneli to juz go zawozilam do szpitaal z atakiem:sorry2:.
A jeszcze ostatnim razem jak wam piasalm to mowila ze mi szpital wyluzował troche:angry::-( a tu masz....... ehhhh trzeba przetrwac:dry: mama nadziejez e szybko sie to skonczy.
Teraz musze leciec wiec papapapap

Dobry
Chorym zdrówka, poszukującym pracy powodzeni a mnie dobrego chumorku.
Agatka miło Cię czytac..

Witajcie dziołchy u nas piękne słoneczko świeci
sole003.gif

agatulka-Dzięki za ogórasy.Pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie na NK.

Hje wam witam wszystkkie

Widze ze u was na ogół wszytsko ok, dzieciaczki rosna broja jak tylko moga;-)

U mnie na nowo szpital w domu, m po operacji woreczka żółciowego, ledwo mu reke z gipsu wyciagneli to juz go zawozilam do szpitaal z atakiem:sorry2:.
A jeszcze ostatnim razem jak wam piasalm to mowila ze mi szpital wyluzował troche:angry::-( a tu masz....... ehhhh trzeba przetrwac:dry: mama nadziejez e szybko sie to skonczy.
Teraz musze leciec wiec papapapap
agatka-Współczuję szpitala nie ma to jak mąż zalegający w chałupie.

anula833-Zdrówka dla babci.

Witajcie!
Przyszłam się tylko szybko przywitac i pędzę na spacerek z dzieciami. Pół nocy spac nie mogłam i jestem mega śpiąca:baffled: A dzisiejsza nocka też trudna ... w pociągu. Ech:dry:
Ale jutro: będę na plaży:-D

Witam Kobitki :tak:

Dziękuję kobitki za wsparcie i słowa pocieszenia jesteście kochane:tak::tak::tak:

Zaraz jedziemy na wieś bo teściowa dała kase na paliwo więc się żegnam:confused:

Sikoreczka
udanego wypoczynku i pięknej opalenizny życzę:-):-):-)

Przyjemnego weekendu życzę :-):-):-):-):-D:-D

a i na koniec póki pamiętam wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ani z okazji imieninek:tak::-):-)
16rb4xn4.gif

reklama
Witajcie
Wszystkim Aniom i Haniom spełnienia najskrytszych i najbardziej zwariowanych marzeń, dużo miłości od dzieciaczków i bliskich.

Do góry