reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kerry superowe fotki.
Asiulinka natycham Cię
hipnoza.gif

A teraz wyłączam komputerek:blink:

Asiulinka podrzuć Grzesia to go uśpię a Tobie Stasia podrzucę on już wyspany.Tak skutecznie go zasypiałam,że zasnęłam z nim:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A mi wczoraj paczkę przyniósł nowy listonosz.Takie ciacho,że będę częściej na allegro zamawiała no i dzwoni dwa razy;-);-);-);-):tak::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
Bodziu a kopnij tą Twoją pocztę w d....

kerry-Chłopaki pierwsza klasa.
madźka-miłego i spokojnego wypoczynku.
Bodzinka-Zrób porządek na tej poczcie
Anula-Superaśnie że ze Stasiem i jego oczkami skończyło się na obawach.

Ostatnia edycja:
Czy wasi mężowie też są zazdrośni o BB? Mój chyba tak... dlatego dziś nadrabiam a jutro pewnie mnie nie będzie no ale pogoda się robi więc czas na dworek się wybrać np na jakiś basen albo nad wodę. A jeszcze wam opowiem co zrobił wczoraj kubuś (20 miesięcy): Muszę się pochwalić że wczoraj moje dziecko po zamknięciu wieczornym drzwi do jego pokoiku (tylko na chwilę uśnięcia potem zawsze otwieramy) nie chciał spać, po czym przysunął do drzwi stołeczek (taki mały z serii Mamut z Ikei) wszedł na niego, otworzył drzwi, zszedł, odsunął krzesełko, po czym z szelmowskim śmiechem wparował do naszego pokoju telewizyjnego.

Czy wasi mężowie też są zazdrośni o BB? Mój chyba tak... dlatego dziś nadrabiam a jutro pewnie mnie nie będzie no ale pogoda się robi więc czas na dworek się wybrać np na jakiś basen albo nad wodę. A jeszcze wam opowiem co zrobił wczoraj kubuś (20 miesięcy): Muszę się pochwalić że wczoraj moje dziecko po zamknięciu wieczornym drzwi do jego pokoiku (tylko na chwilę uśnięcia potem zawsze otwieramy) nie chciał spać, po czym przysunął do drzwi stołeczek (taki mały z serii Mamut z Ikei) wszedł na niego, otworzył drzwi, zszedł, odsunął krzesełko, po czym z szelmowskim śmiechem wparował do naszego pokoju telewizyjnego.
Cudo dzieciaki mają zajefajne pomysły.Dobrze,że mój staś jeszcze tak nie robi;-):tak::-D

Kerry dzieciaczki cudne. A ty młodziutko wyglądasz. Twój Kubuś to sprytny chłopaczek.:-D
Asiulinka natycham Cię
hipnoza.gif
dzięki.:-D
No Grzesio uśpiony.:tak: Teraz pora oganąć mieszkanko.

Asiulinka podrzuć Grzesia to go uśpię a Tobie Stasia podrzucę on już wyspany.Tak skutecznie go zasypiałam,że zasnęłam z nim:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też chwilę przysnęłam z Grześkiem.:tak: Spałam jakieś 10-15 min. i teraz jestem troche rozespana.:sorry2:
Chyba idę zrobić sobie kawki. komuś jeszcze?:-)

reklama
asiulinka-Ja poproszę kawusię.Mnie dzisiaj krew zalewa dosłownie i w przenośni.

Od 13 dni mam @ i już nie wiem co jest grane.W środę byłam u gina dał mi jakieś leki na zatrzymanie ale na razie to nic nie dało.

Do góry