reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula nie WIedziałam że to aż tak źle, szkoda, że nie jedziesz nad morze. Przydałby ci się odpoczynek i może lepiej wpłynął na wasz związek. Trochę czasu już jesteście ze sobą. Podobno pierwszy kryzys jest w siódmym roku bycia razem... W każdym razie trzymam za Was aby się ułożyło.:tak:

Asiulinka a co z naszym spotkaniem w Opolu. Dzięki za komplementy.;-)
No to na mnie przyszła pora:tak:;-)właśnie jest siódmy rok:tak::sorry2::sorry2:Słodkich masz syneczków

reklama
Kerry słodziaszki:-D:-D:-D
Anulka:-:)-:)-(Tulem mocno.Szkoda,że nie jedziesz bo ja tez uważam,że to by Ci lepiej zrobiło niż zostanie w domu.Do tanga trzeba dwojga.A taki oddech zrobiłby Ci dobrze, no i Stasiowi:tak::tak:
No a ja nadal bez fotelika:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Dostałam meila,ze wrócił bo go nie odebrałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nosz k.....a, jak durna w domu siedze, w skrzynce żadnego awiza, na poczcie powiedzieli,że paczki nie ma a potem ją odsyłają:confused::confused::confused::confused:Facet wysłała ją jeszcze raz i niech sie modlą,żebym była w domu jak ją przyniosa bo jak polece na poczte to wióry bedą leciac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i co miałam mega posta a mi go komputr ukradł:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
Więc króciutko:
  • jutro już wyjazd, ale się cieszę
  • pakowac mi się nie chce, może mi kto pomoże?
  • Kerry dzieciaki przesłodkie
  • Anula tulę moooocno, baw się dziś dobrze! Super że oczka małego oki.
  • Bodzia chyba trzeb im dym zrobic bo w jajca lecą
  • Madziu ty też odpocznij, naładuj akumulatorki i wróc opalona
  • Asiulinko miłego spacerkowania
  • Ania miło cię czytac, życzę wam udanego wypoczynku
  • no i oczywiście dla wszystkich ogromne buziolki na dzisiejszy dzionek
http://sztoudi.ovh.org/images/pogoda/pogoda05.gif

Hej

Dla GRZESIA na pierwszy, tak ważny roczek Wszystkiego co najsłodsze i najpiękniejsze

happy_birthday.gif

Już jestem z powrotem. Ale się gorąco się zrobiło i duszno, bo wszystko paruje.:baffled:
Uch... a mnie leń ogarnął. Nic mi się nie chce.:oo: Chyba powinnam Grześka uśpić. Obiad mam z głowy, bo dzis makaron z serem a zupy dziś nie ma.:-p:sorry2:

Madźka miłego wsiowania.;-) Wypocznij i naładuj akumulatorki.:-)

Anula fajnie, że Stasio postępy robi.:tak: Ani się nie obejrzysz jak dogoni rówieśników, a może nawet przegoni.:confused:;-):-D
A co do wyjazdu nad morze, to ja też jestem zdania, że powinniście odpocząć od siebie i nabrać dystansu.:sorry2:

Bodzinka oby tym razem przesyłka doszła do Ciebie.:blink:

Kerry myślę, że jak najbardziej możemy się spotkać, ale to gdzieś tak za jakieś dwa tygodnie, bo teraz to mój m ma urlop i będziemy w rozjazdach.:tak:

Sikoreczka udanego wypoczynku i wspaniałej plażowej pogody. :tak: wypocznijcie, opalcie się, zdjęcia poróbcie a potem wracajcie i wszystko opowiedzcie.;-):tak::-D:-D
I uwaga: natycham Cię na pakowanie:
hipnoza.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry