No to na mnie przyszła pora;-)właśnie jest siódmy rokSłodkich masz syneczkówAnula nie WIedziałam że to aż tak źle, szkoda, że nie jedziesz nad morze. Przydałby ci się odpoczynek i może lepiej wpłynął na wasz związek. Trochę czasu już jesteście ze sobą. Podobno pierwszy kryzys jest w siódmym roku bycia razem... W każdym razie trzymam za Was aby się ułożyło.
Asiulinka a co z naszym spotkaniem w Opolu. Dzięki za komplementy.;-)
reklama
Kerry słodziaszki
Anulka:---(Tulem mocno.Szkoda,że nie jedziesz bo ja tez uważam,że to by Ci lepiej zrobiło niż zostanie w domu.Do tanga trzeba dwojga.A taki oddech zrobiłby Ci dobrze, no i Stasiowi
No a ja nadal bez fotelika
Dostałam meila,ze wrócił bo go nie odebrałamNosz k.....a, jak durna w domu siedze, w skrzynce żadnego awiza, na poczcie powiedzieli,że paczki nie ma a potem ją odsyłająFacet wysłała ją jeszcze raz i niech sie modlą,żebym była w domu jak ją przyniosa bo jak polece na poczte to wióry bedą leciac
Anulka:---(Tulem mocno.Szkoda,że nie jedziesz bo ja tez uważam,że to by Ci lepiej zrobiło niż zostanie w domu.Do tanga trzeba dwojga.A taki oddech zrobiłby Ci dobrze, no i Stasiowi
No a ja nadal bez fotelika
Dostałam meila,ze wrócił bo go nie odebrałamNosz k.....a, jak durna w domu siedze, w skrzynce żadnego awiza, na poczcie powiedzieli,że paczki nie ma a potem ją odsyłająFacet wysłała ją jeszcze raz i niech sie modlą,żebym była w domu jak ją przyniosa bo jak polece na poczte to wióry bedą leciac
K
kerry1
Gość
Bodzinka ja miałam tak samo i musiałam drugi raz wysłać pieniążki za transport. och ta poczta!
Ja sobie zażyczyłam za pobraniem.Bodzinka ja miałam tak samo i musiałam drugi raz wysłać pieniążki za transport. och ta poczta!
sikoreczka79
Fanka BB :)
No i co miałam mega posta a mi go komputr ukradł
Więc króciutko:
Więc króciutko:
- jutro już wyjazd, ale się cieszę
- pakowac mi się nie chce, może mi kto pomoże?
- Kerry dzieciaki przesłodkie
- Anula tulę moooocno, baw się dziś dobrze! Super że oczka małego oki.
- Bodzia chyba trzeb im dym zrobic bo w jajca lecą
- Madziu ty też odpocznij, naładuj akumulatorki i wróc opalona
- Asiulinko miłego spacerkowania
- Ania miło cię czytac, życzę wam udanego wypoczynku
- no i oczywiście dla wszystkich ogromne buziolki na dzisiejszy dzionek
Już jestem z powrotem. Ale się gorąco się zrobiło i duszno, bo wszystko paruje.
Uch... a mnie leń ogarnął. Nic mi się nie chce. Chyba powinnam Grześka uśpić. Obiad mam z głowy, bo dzis makaron z serem a zupy dziś nie ma.
Madźka miłego wsiowania.;-) Wypocznij i naładuj akumulatorki.:-)
Anula fajnie, że Stasio postępy robi. Ani się nie obejrzysz jak dogoni rówieśników, a może nawet przegoni.;-)
A co do wyjazdu nad morze, to ja też jestem zdania, że powinniście odpocząć od siebie i nabrać dystansu.
Bodzinka oby tym razem przesyłka doszła do Ciebie.
Kerry myślę, że jak najbardziej możemy się spotkać, ale to gdzieś tak za jakieś dwa tygodnie, bo teraz to mój m ma urlop i będziemy w rozjazdach.
Sikoreczka udanego wypoczynku i wspaniałej plażowej pogody. wypocznijcie, opalcie się, zdjęcia poróbcie a potem wracajcie i wszystko opowiedzcie.;-)
I uwaga: natycham Cię na pakowanie:
Uch... a mnie leń ogarnął. Nic mi się nie chce. Chyba powinnam Grześka uśpić. Obiad mam z głowy, bo dzis makaron z serem a zupy dziś nie ma.
Madźka miłego wsiowania.;-) Wypocznij i naładuj akumulatorki.:-)
Anula fajnie, że Stasio postępy robi. Ani się nie obejrzysz jak dogoni rówieśników, a może nawet przegoni.;-)
A co do wyjazdu nad morze, to ja też jestem zdania, że powinniście odpocząć od siebie i nabrać dystansu.
Bodzinka oby tym razem przesyłka doszła do Ciebie.
Kerry myślę, że jak najbardziej możemy się spotkać, ale to gdzieś tak za jakieś dwa tygodnie, bo teraz to mój m ma urlop i będziemy w rozjazdach.
Sikoreczka udanego wypoczynku i wspaniałej plażowej pogody. wypocznijcie, opalcie się, zdjęcia poróbcie a potem wracajcie i wszystko opowiedzcie.;-)
I uwaga: natycham Cię na pakowanie:
Ostatnia edycja:
K
kerry1
Gość
reklama
Ok, proszę bardzo:Asiulinka a natchnij mnie co bym doooope ruszyła i do sklepu poszła co?????????????
A wzamian proszę o to samo, żebym w końcu się ruszyła, bo Grześko chodzi po domu z talerzem. no i trzeba go w końcu uśpić.
No dobra, to ja idę...
Podziel się: