reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć.:-)
Ja dzis z rana, bo Grzesia uśpiłam -wstał po 6 (ostatniowstawał koło 7-8) i po 8 był już nie do wytrzymania.:no: Ale bronił się przed spaniem.:baffled: Chyba z pół godziny go usypiałam.:wściekła/y: Ale za to pierwszy raz od niepamiętnych czasów zjadłam w spokoju śniadanie i mogłam wskoczyc na BB.:-)

Grzesio dziękuje za życzenia.:happy2: I w odpowiedzi przesyła buziaki.
36_3_16.gif

Ania cóż za wyczucie czasu.;-):-D Dzięki za życzonka. Życzę udanego wypoczynku. No i pogody typowo urlopowej.:tak::-)

Anula super, że ze Stasiem wszystko ok. A co do m., to może w końcu cos zrozumie.:confused: Trzymam kciuki.;-):-p No i jakbym nie zdążyła, to już życzę udanej zabawy wieczorem! Poznań będzie Twój.;-):-D

reklama
KERRY dzięki i nie ma za co:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Asiulinka dzięki na pewno zwojuje,a z m. chyba mi się nie ułoży i przyjdzie się rozstać bo tak żyć się nie da:-:)-:)-:)-(

Kerry masz super przystojniachów w domu.;-) Dzieciaczki urocze.:tak::-)

Asiulinka dzięki na pewno zwojuje,a z m. chyba mi się nie ułoży i przyjdzie się rozstać bo tak żyć się nie da:-:)-:)-:)-(
To strasznie smutne, co piszesz.:-( Będę mimo wszystko trzymać kciuki, żeby mąż przejrzał na oczy i żeby wszystko się dobrze skończyło.:tak::sorry2:

Grześko obudził się w o wiele lepszym humorku.:tak: Kaszka zjedzona, Maciek ubrany, więc idę ubrać Grzesia i pomykamy na spacerek i zakupy. W Opolu się rozjaśnia -słońce przebija się a chmury powoli zanikają.:tak::-)

No to lecimy.:-) Miłego dnia wszystkim życzę.:-)
d16.gif

Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
19404913099.jpg

:szok: chyba była moja córcia zmęczona po spacerku :szok:
:szok: przesłodki widok:-D:-D:-D:-D

Apropo spania pokaże wam śpi moje dziecko.
:-D:-D:-D:-D:-D jakbym Szymka widziała - konfiguracje baletowe;-)

Dobrze, że choć bielizna Ci się ostała.;-) A mąż to by pewnie bardzo zadowolony był, gdyby Cię zobaczył...:-p:rofl:
no niestety w pracy był:sorry2::sorry2::-D Dla Grzesia Rocznego od nas wszystkiego najlepszego i najsłodszego
55555.jpg

gites:tak:cieszę się bardzo, że Staś sokole Oko:-):-)

Dzisiaj mam wychodne.Razem z moją siostrą z wyboru idziemy wieczorem na miacho:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DZawojuje Poznań a co?:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Bomba Anula:tak: tylko prosze się tam konkretnie wylaszczyć i świetnie bawić:tak::-D

u nas w nocy burza była:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled: a teraz upał:cool2::cool2:dzisiaj się pakujemy a jutro na wieś mykamy badołej - Sikoreczka - odpoczywaj kobitko, tyłeczek przypiecz troszku tym nadmorskim powietrzem;-):-Di wracaj do nas szybko:-p.
zaraz wracam bo Szymek woła;-)

Ostatnia edycja:
:-:)-(Anulka moja kochana ściskaczki gorące Ci przesyłam i nie zazdroszczę atmosfery w domu:dry:a może się ułoży, może potrzebna wam zmiana klimatu żeby perspektywy nabrać:confused::confused:

Madźka fajnie masz z tą wsią:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Dowiedziałam się,że nie pojadę nad morze bo moi rodzice stwierdzili,że mam zostać w domu walczyć o moje małżeństwo:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Staś wywija w kojcu i puszcza mi melodyjki ze wszystkich grających zabawek:-D:-D
Ostatnio opanował sztukę otwierania drzzwi i kiedy go położymy spać to wstaje otwiera drzwi i odląda film z nami:-D:-D:-D:-D:-DCudak.Z ćwiczeniami też robi postępy już stawia stópki całe a nie tylko paluszki:-D:-D:-D:-D a 8 sierpnia ma hydromasaż to moje maleństwo:tak::tak::tak:Temu to dobrze:tak::tak::tak::tak:
A wylaszczyć to się wylaszczę bez obaw jak dam radę to wrzucę fotki jak niee to Wam po niedzieli opowiem:tak:

reklama
Anula nie WIedziałam że to aż tak źle, szkoda, że nie jedziesz nad morze. Przydałby ci się odpoczynek i może lepiej wpłynął na wasz związek. Trochę czasu już jesteście ze sobą. Podobno pierwszy kryzys jest w siódmym roku bycia razem... W każdym razie trzymam za Was aby się ułożyło.:tak:

Asiulinka a co z naszym spotkaniem w Opolu. Dzięki za komplementy.;-)

Do góry