Jqa też się podpisuję pod życzeniami dla GrzesiaSłodziutkich jak miód
milutkich jak puch-
takich Ci życzę
w dzisiejszą noc snów
Bardziej kolorowych
niż gwiazdki na niebie
a oprucz tego
buziaki dla CiebieWszystkiego Naj Naj lepszego dla Grzesia z okazji Roczku
BUZIAKI
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
oj takAnia z dwoma chłopakami bywa ciężko, choć oni niby i tak grzeczni są (w porównaniu z innymi;-)). Bywa, że Maciek nie pozwala się zbliżyć Grześkowi do siebie, ale są dni, że razem się bawią, kombinują coś i śmieją się. Zawsze rano kto pierwszy się obudzi, budzi drugiego i razem pięknie się bawią. Dla takich chwil warto żyć.;-)
wiedziałam kiedy zajrzeć
asiulinka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GRZESIA
u nas oki, jak widać na suwaczki szykujemy się się nad morze
Dawidek "biega" już na czterech i najczęściej ląduje w kuchni albo pod ławą pod którą nie może się wyprostować i ryczy
ząbek mu chyba idzie (górna jedynka) bo paluszek gryzie i płacze
majce kupiliśmy dzisiaj w Lidl`u farby i wielki blok, cały wieczór był spokój bo artystka malowała
dobranoc
ania138
miłość w trzech wymiarach
K
kerry1
Gość
asiulinka dla Grzesia na roczek:
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...
Zobacz załącznik 86987
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...
Zobacz załącznik 86987
aneta456
kocham i jestem kochana
Dzień doberek wszystkim.
agatulka-Dzieciaczki cudowne aż się chce wyściskać.
ania138-Współczuję Dawidkowi ząbkowania i mamusi też.U nas idą czwórki i też bywa ciężko.
JKRZYMKA-Fotki rewelacja.Lubię morze na zdjęciach i poza sezonem.Latem tam w ogóle nie wchodzę.
Najgorsze jest to że od następnego roku będę musiała z małą chodzić.
agatulka-Dzieciaczki cudowne aż się chce wyściskać.
sikoreczka-To jest to co małe tygryski lubią najbardziej.A oto co robiła Madzia przed zaśnięciem:
ania138-Współczuję Dawidkowi ząbkowania i mamusi też.U nas idą czwórki i też bywa ciężko.
JKRZYMKA-Fotki rewelacja.Lubię morze na zdjęciach i poza sezonem.Latem tam w ogóle nie wchodzę.
Najgorsze jest to że od następnego roku będę musiała z małą chodzić.
agga143
Entuzjast(k)a
Witam Kobietki!
Wszystkie zdjątka pikne
Co jeszcze miałam pisać aaacha już wiem:
Anula super że u okulisty ok wiedziałam że wszystko bedzie dobrze bo mojej niuni też oczko uciekało, ale zawsze lepiej zbadać ;-) I widzisz koffana niepotrzebnie sie tak zamartwiałaś. Ucałuj maluszka
Ja pakować nawet lubię, i to z wyprzedzeniem o dzień lub dwa (robie sobie nawet liste ;-)), ale i tak mi się zdarza o czymś zapomnieć , ale rozpokowywania to ja nie znoszę
Wszystkie zdjątka pikne
Co jeszcze miałam pisać aaacha już wiem:
Anula super że u okulisty ok wiedziałam że wszystko bedzie dobrze bo mojej niuni też oczko uciekało, ale zawsze lepiej zbadać ;-) I widzisz koffana niepotrzebnie sie tak zamartwiałaś. Ucałuj maluszka
Ja pakować nawet lubię, i to z wyprzedzeniem o dzień lub dwa (robie sobie nawet liste ;-)), ale i tak mi się zdarza o czymś zapomnieć , ale rozpokowywania to ja nie znoszę
Załączniki
Hello kobiełty
Więc tak..
Małe bobaski CUDOWNE.
Śpiąca Królewna słodka, główka zakryta fajnie to wygląda.
Madzik wśród zabawek:-):-):-)
Jkrzymka ale bym chciała mieszkac nad morzem...
Grzesiu
W tym dzisiejszym dniu radości, życze 100 lat pomyślności, radości z dzieciństwa, dużo słodkości i pociechy z rodzinki.Buziaczki od cioci Bodzi i Karolka
Więc tak..
Małe bobaski CUDOWNE.
Śpiąca Królewna słodka, główka zakryta fajnie to wygląda.
Madzik wśród zabawek:-):-):-)
Jkrzymka ale bym chciała mieszkac nad morzem...
Grzesiu
W tym dzisiejszym dniu radości, życze 100 lat pomyślności, radości z dzieciństwa, dużo słodkości i pociechy z rodzinki.Buziaczki od cioci Bodzi i Karolka
K
kerry1
Gość
Hejkum kejkum dziewczyny... i znów buro na dworze:-(
co za noc, najpierw moje kociaczki nie chciały spać a o 3 obudziłam się by odciągnąć trochę pokarmu, bo moje maleństwo było wczoraj tak żarłoczne, że musieliśmy mu dać butelkę wieczorem około 20,30 - 130 ml a potem jeszcze opróżnił do zera piersi. I tak było przez cały dzień. Apetyt jak 3 miesięczne dziecko!!!! Potem była strasznista burza, na szczęście obeszła nas trochę bokiem No ale wczoraj przyszedł bujaczek-leżaczek dla młodszego i był bardzo szczęśliwy w nim. Kubusiowi spodobało się branie zawieszonych zabawek i wieszanie ich z powrotem.
Ogólnie dołączam się do wczorajszych głosów że pogoda beznadziejna. Cały dzień bolała mnie głowa, duszno, ciśnienie poniżej wszelkiej normy. Kilka razy robiło mi się ciemno przed oczami, nawet unikałam noszenia Bartka bo bałam się, że mogę zemdleć i go upuścić.
Sikoreczka, JKrzymka fajne fotki.
Ja tez w końcu muszę zamieścić jakieś. ale teraz idę na śniadanko.
co za noc, najpierw moje kociaczki nie chciały spać a o 3 obudziłam się by odciągnąć trochę pokarmu, bo moje maleństwo było wczoraj tak żarłoczne, że musieliśmy mu dać butelkę wieczorem około 20,30 - 130 ml a potem jeszcze opróżnił do zera piersi. I tak było przez cały dzień. Apetyt jak 3 miesięczne dziecko!!!! Potem była strasznista burza, na szczęście obeszła nas trochę bokiem No ale wczoraj przyszedł bujaczek-leżaczek dla młodszego i był bardzo szczęśliwy w nim. Kubusiowi spodobało się branie zawieszonych zabawek i wieszanie ich z powrotem.
Ogólnie dołączam się do wczorajszych głosów że pogoda beznadziejna. Cały dzień bolała mnie głowa, duszno, ciśnienie poniżej wszelkiej normy. Kilka razy robiło mi się ciemno przed oczami, nawet unikałam noszenia Bartka bo bałam się, że mogę zemdleć i go upuścić.
Sikoreczka, JKrzymka fajne fotki.
Ja tez w końcu muszę zamieścić jakieś. ale teraz idę na śniadanko.
reklama
Cześć Dziewczyny
My przed chwilą wstaliśmy tzn. ja wstałam.Dzisiaj bunt nie zrobiłam m.śniadania i nie zrobię też obiadu:-):-):-):-):-):-)Niech se we łbie poukłada
Dzisiaj mam wychodne.Razem z moją siostrą z wyboru idziemy wieczorem na miachoZawojuje Poznań a co?
My przed chwilą wstaliśmy tzn. ja wstałam.Dzisiaj bunt nie zrobiłam m.śniadania i nie zrobię też obiadu:-):-):-):-):-):-)Niech se we łbie poukłada
Dzisiaj mam wychodne.Razem z moją siostrą z wyboru idziemy wieczorem na miachoZawojuje Poznań a co?
Podziel się: