reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.:-)
Udało mi się dziś doczłapać do kompika i do Was.:-D
Jestem troszkę umęczona, bo Grześko dzis jakiś taki marudny i naręczny był.:baffled:
Wczoraj upiekłam mu torcika, a dziś rano dzwoni mama, że wpraszają się do nas popołudniu i że moja siostra też mu upiekła torcik, więc Grześko miał dwa.:-D No cóż jak świętować, to świętować. Jakby co to zapraszam na torcika.:tak::-D

no jakże cię w doooooopę kopnę to bydziesz widziała:wściekła/y: sie pytam gdzie ty, listy gończe posyłam a ty mi piszesz że nikt o cię nie pyta:wściekła/y: oszty :tak:
Sikoreczka i Madżka kochaniutkie, to pisałam o lipcówkach.:tak: Bo tam ostatnio strasznie drętwo.:baffled: A Wam dziękuję za nawoływanie i miłe powitanie.;-):tak::-D:-D
A siosrta Sikoreczki ślicznie wygląda.:tak: Sukienka b.ładna.:-)

Agga mała była śliczna jak była mała i nadal jest.;-):tak::-D

Tu pisze do Was ja miss mokrego podkoszulka ziemi łódzkiej;-):-D:-D poszliśmy z Szymem na spacer i nas zlałooooooooo:szok::baffled::baffled: normalnie tylko bielizna mi sucha została:angry::angry:idę włosy wysuszyć i misiowi ciepłej herbatki zapodać. Ale duchota nie do wytrzymania jest:dry:dziwna ta pogoda:dry::dry:
Dobrze, że choć bielizna Ci się ostała.;-) A mąż to by pewnie bardzo zadowolony był, gdyby Cię zobaczył...:-p:rofl:

zuskus rany, teraz dopiero skumałam :sorry2:.

linia07.gif

Wszystkiego najlepszego na 9 - glinianą rocznicę pożycia małżeńskiego

linia07.gif
I ja przyłączam się do życzeń. Gratuluję tych 9 lat, bo wiem, że raz jest lepiej, a raz gorzej. I życzę kolejnych, ale z samymi dobrymi chwilami...:tak::-)

U ciebie cieplutko a u nas zimno i pada:baffled: No ale na spacerku kałużowym byliśmy;-) Fajnie się dzieciaczki potaplały. Wróciliśmy a ja zabrałam się za robienie jedzonka:tak: Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
19404913099.jpg

:szok: chyba była moja córcia zmęczona po spacerku :szok:
Madziulka słodziutko zasnęła.:-)

Apropo spania pokaże wam śpi moje dziecko.
Twoja córcia też fajne pozy przybiera do spania.:-D

No tak... jak ja się pojawiłam, to wszystkie pouciekały spać.:baffled:

reklama
Słodziutkich jak miód
milutkich jak puch-
takich Ci życzę
w dzisiejszą noc snów
Bardziej kolorowych
niż gwiazdki na niebie
a oprucz tego
buziaki dla Ciebie
Wszystkiego Naj Naj lepszego dla Grzesia z okazji Roczku
BUZIAKI :tak:

Załączniki

• Happy_Birthday.bmp
    8,7 KB · Wyświetleń: 53
  • pu_i_wp_plCA2M83G4.gif
    pu_i_wp_plCA2M83G4.gif
    70,5 KB · Wyświetleń: 47
Grzesiu koffany:
Cóż by Ci życzyć, kiedy życzeń tyle
na każdej kartce, tu wszędzie.
Każdy Cię kocha i życzy mile
cóż moje słowo znaczyć tu będzie?
Wiec ślę Ci jedno życzenie małe:
bywaj szczęśliwym przez życie całe!

kurcze miałam tyle napisane a tu net się wyłączył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asiulino Wszystkiego Najlepszego
cdcxsw55.gif
dla Grzesia z okazji Pierwszych Urodzinek .... dużo buziaczków.....

Zuskus soryyy za moje roztrzepanie i ślepote
Oby dalsze lata były jeszcze bardziej miluśne i wesołe niż teraz;-)

Agatulko dzidziusie prześliczne :tak::tak::tak:

Sikoreczko a może zapomniałaś dać malutkiej jedzonko że taka wyczerpana zasneła? ;-):-D:-D:-D

ja dziś dojodowana z dziećmi i szwagierkami byłyśmy na spacerusku i o plaże zachaczyłyśmy , synuś jednej z nich Kacperek cudny łobuziak 1roki 5m rozbiegany jak na bateryjki :-D:-D:-D
a dam pare fotek ;-)

Załączniki

• DSC00301.JPG
    DSC00301.JPG
    369,8 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Ech dziewuszki ja się będę zmywac do łózia:tak: Moja córcia zasnęła mi przed samą 23, no ale ja się wcale nie dziwię skoro drzemka zakończona została koło 18:dry:
Asiulinko a ja już myślałam że ty o nas piszesz że nikt nie zauważył;-) Nio ale fajnie że już jesteś:-)
Anetko fajniste ma córcia pozy do spania :-D
Agatulka dzieciaki słodziaki :tak:
Jkrzymka fotki cuudowne :-) Ja jeszcze troszkę i będę się plażowac:tak: Już w niedzielę zalegnę na piasku:cool2::cool2::cool2::cool2:
Dobra zmykam, jutro od rana mega pakowanko:baffled: Nie lubię się pakowac, zawsze mam za małe torby:sorry2:
A oto co robiła Madzia przed zaśnięciem:

reklama
Dziękuję za życzonka dla Grzesia.:-)

JKrzymka fotki fajne. ale ja Ci tego jodu zazdroszczę.;-):tak::-)

Sikoreczka mali kałużowcy pierwsza klasa. A Madzia nawet w wersji deszczowej fosonu nie traci.;-):-D
Pakowania nie znoszę, ale chyba jeszcze bardziej nie lubię rozpakowywania i tego całego bałaganu.:baffled: W każdym bądź razie życzę powodzenia i toreb bez dna.;-):-)

I ja już mówię dobranoc. Śpijcie dobrze.:-)

Do góry