reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w słoneczny dzień.
sole004.gif
sole004.gif

Jaga-panna młoda jak się patrzy.
sikoreczka-Pewnie coś przeskrobałaś i na grochu klęczysz przed kompem.
Bodzia-Jak mały Loluś?

reklama
Kurczę zatwierdziłam bez dodania zdjęć, sorki :zawstydzona/y: I jeszcze jak sypała kwiatki :-D

Dziękuje Aneta za komplementy

Załączniki

• zdjecie klasowe 015.jpg
    zdjecie klasowe 015.jpg
    89,6 KB · Wyświetleń: 21
  • zdjecie klasowe 016.jpg
    zdjecie klasowe 016.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 22
  • zdjecie klasowe 017.jpg
    zdjecie klasowe 017.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 25
  • zdjecie klasowe 018.jpg
    zdjecie klasowe 018.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 23
no jakże cię w doooooopę kopnę to bydziesz widziała:wściekła/y: sie pytam gdzie ty, listy gończe posyłam a ty mi piszesz że nikt o cię nie pyta:wściekła/y: oszty :tak:
pustki pustkami:-p z siorką piję;-);-);-) nio i jest gites;-) a oto fotki mojej siostrzyczki w sukni ślubnej

i jeszcze jak z wami dziś na kolanach przebywałam:baffled:
Jaga pięknie wyglada:-D:-D:-D:-D
Iwonka niegrzeczna byłas i dalego na kolanch.Dobrze,ze nie na grochu:-p:-p

Bodziu jak mały szkrabek się czuję?:confused:
Mały szkrabek juz O.K. zero goraczki i łobuzuje.ALe dziś u na pochmurnie to posiedzimy w domku.:tak:Stracha mi tylko napędził.

nie no zaraz się załamię czy mnie nie lubicie czy cu?
JA CIĘ LUBAJU:tak::tak:
A w ogóle to dzień doberek
Agga śliczna dzidzia z Patrycjii była i teraz z niej śliczna dziewuszka:blink::blink:
Qurcze leniwca załapałam....

Hej

sikoreczko dzięks za komentarzyki na NK :-).

Dziś znowu u Nas ponuro i deszczowo. Nic mi się nie chce...

Bodzia jak Karollo się dziś czuje ?

sikoreczko a to jakaś pokuta przed komputerem była ??? :-D.

Jaga w sukni śliczna :tak::-).

agga modelka jak się patrzy :tak:. Szybko czas płynie, nie ? Dopiero co taka mała była, a już 9 letnia pannica Ci wyrosła :-).

Bodzinka super że małemu przeszło.
Mi coś interek szwankuje i psikusy robi;-)
Ja mam dziś napięty plan ale będę zaglądać.

Miłego dnia.

reklama
Do góry