reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Ale za to jakie widokiTu pisze do Was ja miss mokrego podkoszulka ziemi łódzkiej;-) poszliśmy z Szymem na spacer i nas zlałooooooooo normalnie tylko bielizna mi sucha została...
NIE TEŻ,MNIE TEŻ:-):-)agga143 i Madźka27 dopiszcie mnie do mamusiowego fan clubu Dr. Hosue'a
Zuskus zdrowia szczęścia, pomyślności i niech miłośż zawsze u Was gosci
agga143
Entuzjast(k)a
agga143 i Madźka27 dopiszcie mnie do mamusiowego fan clubu Dr. Hosue'a
Jasne nie ma sprawy Bodzia koffana Ty też przyjęta
zuskus rany, teraz dopiero skumałam .
Wszystkiego najlepszego na 9 - glinianą rocznicę pożycia małżeńskiego
I ja się dopisuje do życzeń :-):-):-):-)
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Znalazłam na You Tube coś takiego. Obejrzyjcie każdy link po kolei, o ile oczywiście będziecie chciały
YouTube - DERRICK BARRY AS BRITNEY SPEARS TOXIC/SLAVE VOCAL WARM-UP LIVE
YouTube - Britney Spears Derrick Barry America's Got Talent
YouTube - DERRICK BARRY as Britney performing for us girls at Cosmo!!
Jak dla mnie bomba
Jak dla mnie bomba
agga143
Entuzjast(k)a
Znalazłam na You Tube coś takiego. Obejrzyjcie każdy link po kolei, o ile oczywiście będziecie chciały
Jak dla mnie bomba
Ale czad Bombaaaaaa
Dziewczynki dziękuje za miłe komentarze na NK
aneta456
kocham i jestem kochana
Zuzkus na 9 rocznicę 9 bukietów.
To Wasza rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów. To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.
madźka-No to niezłe widoki mieli przechodnie.
Mój mąż dzisiaj powędkował od rana i mam super dorsza.Może komuś rybkę?
To Wasza rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów. To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.
madźka-No to niezłe widoki mieli przechodnie.
Mój mąż dzisiaj powędkował od rana i mam super dorsza.Może komuś rybkę?
Ostatnia edycja:
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Heh, gdybym miała więcej czasu to pewnie pozgrywałabym na płytki. Część mam na zew. twardym dysku, ale niestety, te nowsze poprzepadały :-(inna witaj z powrotem :-).
Kurcze, szkoda tych zdjęć. Tyle wspomnień. A nie masz gdzieś na płytkach tych zdjęć ? Bo ja przeważnie zawsze robię kopie gdyby coś się stało.
No i dobrze, że Oliwii ta maść z antybiotykiem pomaga. Ciekawe gdzie bidulka złapała to paskudztwo. W wodzie ? Buziaki dla Niej .
No i pewnie opaleni jesteście .
Paciorka załapała w wodzie, niestety, pod pachą się goi za to nowe ogniska ma na stopach I chyba jutro znowu do lekarza idziemy bo tego na stopach dotyka i może roznieść nawet na całe ciało
Niestety, teraz to będę tylko okazyjnie wpadać na forum, bo nie mam za bardzo skąd korzystać z netuHej inna_22 a na "opolszczyźnie" to nie chcesz ze mną rozmawiać:-(, ale spoko wiem, że często jestesmy na różnych wątkach i brakuje na wszystko czasu...
Opowiedz jak było w chorwacji? Byliście na zorganizowanych wczasach czy sami szukaliście?
Sami szukaliśmy, kolega Jacka dał mu namiary na noclegi, więc jak już zaklepaliśmy terminy to pakowanko i w drogę. Było świetnie
Sęk w tym, że laptop już był u informatyka i to bardzo dobrego, który próbował odzyskiwać dane, nie udało się. Gdyby to padło coś innego to byłoby ok, ale okazało się że twardy dysk wygląda jak po wojnie i dowiedziałam się, że nawet jakby rzucić lapem z całej siły o ziemię to twardy dysk by tak nie wyglądał i nie ma innego wyjścia jak wysłać go do serwisu, naprawią, ale dane przepadną :-(, czyli wszystko to co na twardym dysku poszło się walić, łącznie z systemem.Inna_22 spytaj się jakiegoś dobrego informatyka czy nie idzie odzyskać. Nie masz kopii zapasowej? Niektórzy robią raz w miesiącu. A chwileczkę przecież mój małż jest informatykiem. Spytam się go co i jak tylko powiedz mi co się stało z laptopem.
I na razie to tyle. Nie mam więcej czasu żeby pisać.
Uściski.
W razie co będę Bodzi info przekazywać ;-)
Podziel się: